15.5 C
Bratislava
sobota, 18. mája 2024

Nové Trnavské Rádio spustilo svoje vysielanie aj nový web

Najčítanejšie

Trnavské Rádio oficiálne spustilo svoje vysielanie. Poslucháčov privítali jeho rezidentní moderátori Martin Cifrík a Maca Schmidtová. Obaja sú ostrieľanými hlasmi, keďže v minulosti pôsobili v celoplošných rádiách.

V deň štartu rádio zároveň sprístupnilo svoj nový web trnavskeradio.sk.

„Dali sme si záležať. Reflektuje vizuálnu estetiku značky a má to najpodstatnejšie pre poslucháča – je prehľadný a stopercentne pripravený na počúvanie rádia cez smartfóny,” povedal Dušan Vančo, programový riaditeľ rádia.

Rádio je vybavené najnovšou digitálnou technológiou. Technický riaditeľ Pavol Jurák dodáva: „Vysielame na najmodernejšej rozhlasovej technike, aká je v súčasnosti dostupná a veríme, že to je počuť.”

Vysielanie začalo symbolicky 17. novembra 2017 na pravé poludnie a hlavné slovo mali Trnavčania. Niekdajší rozhlasoví moderátori Vlado Voštinár a Dália Šaškovičová, hudobníci Jana Andevská a Robo Opatovský, spevák a pesničkár Bystrík, ale aj dídžeji a moderátori večerného vysielania.

V štúdiu sa objavili športovci Zuzana Rehák Štefečeková či Lukáš Greššák a mnoho ďalších regionálnych osobností, ktorí nové rádio uvítali do života.

Trnavské Rádio má ambíciu podporovať lokálnu hudobnú scénu a je výrazne orientované na región. Ponúkne lokálne informácie, Trnavský žurnál v spolupráci s Mestskou televíziou Trnava a tiež večerné relácie zamerané na menšinové hudobné žánre, literatúru a umenie.

Poslucháči si ho môžu naladiť na frekvencii 103,9 MHz v Trnave a okolí alebo na webe www.trnavskeradio.sk.

Záznam štartu vysielania Trnavského Rádia:

foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio
foto: Trnavské rádio

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne