15.5 C
Bratislava
sobota, 18. mája 2024

Študenti Fakulty masmediálnej komunikácie nakrútili film Kobieta

Najčítanejšie

Z pôvodne koncoročnej práce kabinetu Kamera-Strih na Fakulte masmediálnej komunikácie na univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave vznikol krátkometrážny film. Príbeh filmu tvorí roadtrip smoliara Mareka, ktorý sa rozhodol začať nový život a utiecť od všetkých starostí, cestou ale stretne mladú poľku, ktorá mu život ešte viac skomplikuje.

,,Celé sa to začalo, ako zadanie na hodine s Mgr. Art. Ivanom Dudášom, ArtD. Dostali sme za úlohu napísať scenár a nakrútiť krátky 5-7 minútový film. Samozrejme sme to do konca semestra neodovzdali, lebo začalo vznikať niečo, čo si na dokončenie vyžadovalo oveľa viac času. S pôvodným námetom a scenárom prišiel Pierre Fabó. Tak sme sa do toho pomaličky pustili,“ povedal Mário Puzder pre web rádia Aetter.

Študenti FMK Mário Puzder a Alžbeta Horvátová si zahrali vo filme hlavné úlohy a Pierre Fabó celý film režíroval. Spoločne tvoria značku Lexis Production.

A ako nám prezradili tvorcovia filmu, ďalšia projekcia sa uskutoční už o pár dní v Poprade a následne sprístupnia film aj na platforme YouTube.

Aktualizované 3.2.2017:

foto: Lexis Production
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne