19.2 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

McDonald´s na Slovensku otvára prvú prevádzku z konceptu samoobslužných digitálnych kioskov

Najčítanejšie

Spoločnosť McDonald´s od štvrtka 21. februára na Slovensku spustila prvú prevádzku v rámci konceptu reštaurácií novej generácie.

V lamačskom OC Bory Mall v Bratislave si môžu zákazníci McDonald´s objednať jedlo prostredníctvom samoobslužných digitálnych kioskov.

Reštaurácia McDonald´s v OC Bory Mall ponúka po novom na objednávanie 3 obojstranné objednávkové kiosky.

Spolu je to 6 digitálnych objednávkových plôch. Jedlo si môžu zákazníci naďalej objednať aj pri pulte, kde sú pre nich k dispozícii 2 štandardné pokladne.

Koncept reštaurácií novej generácie má za cieľ využívať moderné technológie v prospech zákazníka. Je to nová stratégia starostlivosti o zákazníka i spôsob zvyšovania jeho komfortu v reštauráciách McDonald´s.

Technológia nového samoobslužného kiosku znamená, že príprava jedla začne v kuchyni pre zákazníka bezprostredne po odoslaní objednávky, čím sa zaručuje
100 % čerstvosť.

Novému konceptu bola prispôsobená aj kuchyňa, ktorá prešla rozsiahlou prestavbou a zmenou systému manažmentu práce. V poradí ďalšími reštauráciami McDonald´s, v ktorých budú najbližšie tieto kiosky inštalované, sú prevádzky v Bratislave v OC Centrál na Metodovej ulici a na Prievozskej ulici.

foto: McDonald´s

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne