19.2 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

Hubert má od marca novú PR agentúru Divino, ktorá po dlhoročnej spolupráci strieda agentúru Seesame

Najčítanejšie

Najväčší producent šumivých vín na Slovensku – spoločnosť Hubert J.E. bude od marca 2019 spolupracovať s novou PR agentúrou.

Víťazom tendra, ktorý sa realizoval koncom minulého roka, sa stala agentúra Divino, ktorá tak po dlhoročnej spolupráci vystrieda agentúru Seesame.

Agentúra Divino bude pre klienta Hubert, J.E. zastrešovať korporátne a produktové PR a vzťahy s médiami a influencermi. Významnú časť bude tvoriť práca v online prostredí – stratégia a správa sociálnych sietí a content marketing.

„Od novej spolupráce očakávame príliv novej energie, ktorú chceme v najbližších rokoch vdýchnuť značke Hubert a umožniť jej priaznivcom objaviť nové dimenzie tejto ikonickej slovenskej značky,“ povedal Peter Žoldoš, marketingový manažér Hubert J.E.

„Je pre nás obrovská česť pracovať pre jednu z najstarších značiek na Slovensku a zároveň pre tak krásny produkt akým je práve sekt. Máme pred sebou veľkú výzvu zdieľať pozitívne emócie a nadšenie, ktoré je prítomné v každodennej práci vo vinárstve Hubert a v jej produktoch s čo najväčším počtom ľudí. Nám sa nadšenie a zápal pre produkt podarilo nájsť veľmi rýchlo a teraz je naším zámerom šíriť túto pozitívnu emóciu ďalej,“ hovorí managing director agentúry Divino Simona Mištíková.

Spoločnosť Hubert J.E. je už od svojho založenia jedným z najvýznamnejších producentov šumivého vína v regióne bývalého Rakúsko – Uhorska. Na Slovensku je v súčastnosti najväčším výrobcom sektov s ročnou produkciou 7,5 milióna fliaš.

Agentúra Divino pôsobí na trhu od roku 2012 a medzi jej ďalších klientov patrí: Dr. Oetker, ZľavaDňa, Nadácia Volkswagen Slovakia, Slovenské pramene a žriedla, Ford, Taxify, Henkel, Exeltis, Cinema City a ďalší.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne