Bekim má vlastnú talkshow O koliesko viac

Bekim sa v sobotu 28.9. na svojom YouTube kanály pochválil s účinkovaním vo vlastnej show „O koliesko viac“. Show štartuje 17. októbra v Bratislave a do konca roka navštívi mestá po celom Slovensku.

„Chystám svoju novú show s názvom O koliesko viac. Bude to klubová show, budem chodiť po celom Slovensku, a budem si tam pozývať troch hostí. Dvaja hostia budú lektori z oblasti športu a vzdelávania, a jeden hosť bude VIP,“ prezradil Bekim.

Bekim je divákom známy, ako stand-up komik, ale aj ako raper Bekim Aziri, alebo z reklám z dielne agentúry MUW Saatchi&Saatchi, kde účinkuje pre mobilného operátora Telekom SK. Od marca 2018 nahradil v reklamách Telekomu Peťa Sagana.

Idea novej show O koliesko viac vznikla v máji 2019 a príprava trvala približne tri mesiace.

„Nápad na klubovú show mal Bekim. Chcel začať znova vystupovať, avšak nie so stand up comedy. Túžil po niečom vlastnom, čo by malo okrem humoru aj inú pridanú hodnotu. Jeho manažér Adam Noška sa mi ozval, či by som si nechcela s chlapcami pobrainstormovať a vymyslieť pre Bekima výzvu, ktorá by Slovákov bavila live aj v online,“ prezradila pre Mediahub.sk Moon Bandová, copywriterka a aktuálne content queen pre smartguru.sk.

„Na smartguru – prvú sociálnu sieť pre lektorov a ich žiakov – som práve vymýšľala koncept videí s lektormi, ktoré mali všetko okrem moderátora. A tak vzniklo O koliesko viac – je to vlastne projekt partie kamarátov-marketérov. Všetci sme kedysi pracovali v agentúrach alebo – v prípade Adama – produkovali agentúrne spoty. V určitej fáze vás začne marketing trochu nudiť a chcete viac. Zhodli sme sa na tom, že „ste to, čo viete“ a vytvorili sme spoločne priestor pre všetkých, ktorí sa chcú každý deň naučiť niečo nové. Smartguru má O koliesko viac, Bekim má o štyri – dali sme to dokopy a veríme, že sa to publiku bude páčiť,“ doplnila Moon Bandová.

Novú show diváci môžu navštíviť v mestách:

17.10.2019: Bratislava, VIP hosť: Laci Strike, tanečník
23.10.: Levice, VIP hosť: Ján Lašák, hokejista
24.10.: Ružomverok, VIP hosť: Tomi „Kid“ Kovács, boxer
21.11.: Trnava, VIP hosť: Braňo „Vec“ Kováč, hudobník
26.11.: Galanta, VIP hosť: Johnny „Perfekto“ Mečoch, tanečník
27.11.: Poprad, VIP hosť: Roman Volák, karatista
30.11.: Nitra: Lajoš Klein, MMA zápasník
7.12.: Banská Bystrica, VIP hosť: Zdenka Predná, hudobníčka

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu