14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Reklama na Dospinox od Wiktor Leo Burnett zaujala aj portál Shots

Najčítanejšie

Kampaň z dielne reklamnej agentúry Wiktor Leo Burnett sa teší úspechu, ocitla sa aj na stránkach zahraničného portálu Shots, ktorý sa každý deň zameriava na najkreatívnejšiu reklamu na svete.

O produkciu spotu sa postarala spoločnosť Leopard Production. Spot režíroval Maximilan Turek. Dospinox je najmodernejšia forma melatonínu v spreji. Je určený na pomoc pri zaspávaní.

Agentúra Wiktor Leo Burnett sa rozhodla produkt predstaviť cez krátky večerný príbeh mladého človeka trpiaceho na insomniu, poruchou nespavosti. Po užití Dospinoxu však sladko zaspí.

„Robiť kampaň na produkt, ktorý pomôže zaspať je snom každého kreatívca a my sme si túto výrobu naozaj užili. Dlho sme riešili, ako znázorniť muky, ktoré človek pri insomnii zažíva a nakoniec sme sa zhodli, že pesnička Dragostea din od O-Zone je presne ten klinec do hlavy, ktorý nejde len tak vytiahnuť,“ povedali pre Mediahub.sk Štefan Andrejco a Martin Keder, kreatívni riaditelia agentúry Wiktor Leo Burnett.

„Veľmi si vážime prístup režiséra Maxa Tureka a producenta Martina Andráša z Leopard Production, ktorí sa tejto príležitosti chopili a pomohli nám vytvoriť tento svieži a veselý spot. Poďakovanie samozrejme patrí aj nášmu klientovi, Radovi Danišovi z S&D Pharma SK, ktorý sa pre tento návrh nadchol a umožnil nám ho realizovať,“ doplnili Štefan Andrejco a Martin Keder.

Reklamu si všimol aj portál Adsoftheworld.com. Pozrite si spot:

Vizitka kampane:

Názov: Dospinox
Klient: S&D Pharma SK
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Štefan Andrejco, Martin Keder
Art Director: Štefan Andrejco
Copywriter: Martin Keder
Account: Simona Bobeková
Réžia: Maximilián Turek
Produkcia: Martin Andráš, Leopard Production

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne