7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Grayling je v nomináciách prestížneho Holmes Report na Globálnu Public Affairs agentúru roka 2019

Najčítanejšie

Po úspechu na tohtoročných SABRE Awards EMEA (Európa, Stredný východ a Afrika), kde získal Grayling ocenenie agentúra roka v kategórii Public Affairs, prišla celosvetová nominácia. Globálne ceny SABRE Awards udelené najlepším z najlepších v jednotlivých disciplínach budú slávnostne vyhlásené 23. októbra vo Washingtone.

Medzinárodná komunikačná sieť s 38 pobočkami po celom svete, zaznamenáva výrazný rast v oblasti public affairs. Pod tento rast sa podpisujú úspešné krátkodobé či dlhodobé projekty realizované pre klientov z rôznych sektorov, vrátane spoločností ako Molson Coors, BetStars, Abbvie, Environmental Defense Fund alebo Honda. Za posledný rok zaznamenala spoločnosť Grayling nárast biznisu v danej oblasti napr. vo Veľkej Británii na úrovní 40 percent a 15-percentný rast v Bruseli.

Motivácia firiem vyhľadať expertnú podporu v oblasti public affairs často súvisí s vývojom na lokálnej, ale aj európskej, resp. medzinárodnej úrovni. Nominácia Graylingu je najmä odrazom zvyšujúcej sa expertízy a množstva komunikačných programov, ktoré spoločnosť realizuje naprieč trhmi v rámci regiónov, ako aj celosvetovo.

Vyplýva to najmä z toho, že spoločnosti dnes musia čeliť podobným výzvam na viacerých trhoch v rovnakom čase. Sami pritom interne nedisponujú kapacitami, ktoré by obsiahli všetky relevantné subjekty na úrovni EÚ, jednotlivých členských krajín či krajín mimo európskych štruktúr, zároveň. Obzvlášť v kontexte Brexitu a iných dôležitých udalostí hľadajú firmy partnera, ktorý by im vedel poskytnúť komplexnú podporu a kapacity.

Aktuálna nominácia, spolu s ďalšími významnými oceneniami, ktoré Grayling získal nedávno, ako napr. už spomínaná EMEA Public Affairs Consultancy of the Year či Brexit-related Campaign of the Year (2018), je táto nominácia ďalším dôkazom výnimočných schopností konzultantov pôsobiacich v rámci celej siete.

„Našu expertízu v oblasti public affairs sme budovali postupne – krok za krokom. Tvrdou prácou sa nám časom podarilo vybudovať si silnú pozíciu a stali sme sa významným hráčom, ktorý disponuje jedinečnou celoeurópskou sieťou, od Madridu cez Bratislavu až po Moskvu. Vážime si dôveru našich klientov, lebo nám umožňujú robiť prácu, ktorú máme radi. A je úžasné, že získavame uznanie aj od našich kolegov,“ hovorí Russell Patten, riaditeľ Európskeho Public Affairs tímu v Graylingu.

Globálne ceny SABRE Awards vyhlasuje každoročne prestížny Holmes Report na základe výsledkov regionálnych súťaží prebiehajúcich v regiónoch EMEA, Severná Amerika, Latinská Amerika, Juhovýchodná Ázia a Ázia-Pacifik. Nominácie na finalistov boli práve zverejnené, víťazi v jednotlivých kategóriách budú vyhlásení počas slávnostného gala večera 23. októbra 2019 v hoteli Watergate, Washington, D.C.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne