18.2 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Reklamná agentúra JANDL spúšťa nový podcast Cieľovka

Najčítanejšie

Nový podcast Cieľovka je venovaný všetkým, ktorých zaujíma reklama a marketing. V podcaste budú pravidelne hosťami zaujímaví ľudia z praxe a poslucháči sa preto dozvedia veľa zaujímavostí a insightov z rôznych oblastí marketingu. Moderátormi podcastu sú Kubo Kováč a Ivana Lužinová Váleková z reklamnej agentúry JANDL.

„Podcasty sú momentálne na vzostupe a ako správna reklamná agentúra sme zareagovali na tento trend a skúsili sme si to na vlastnej koži. Cieľom je budovať image a povedomie o značke JANDL a pochopiť proces a špecifiká tvorby podcastov, aby sme ich potenciálne vedeli ponúknuť aj klientom,“ povedala pre Mediahub.sk Ivana Lužinová Váleková, Strategy Planner & Social Media Specialist z reklamnej agentúry JANDL.

Prvá epizóda podcastu bola venovaná reklame a politickému marketingu a hosťom bola Veronika Gulášová, bývalá šéfka prezidentskej kampane Zuzany Čaputovej.

Tvorcovia podcastu majú v pláne pozvať si do štúdia aj svojich kolegov z rôznych oddelení JANDL, napríklad z produkcie a obalového dizajnu, ktorí prezradia zaujímavosti z ich oboru.

Kubo Kováč, Veronika Gulášová a Ivana Lužinová Váleková (foto: JANDL)

„Nahrávali sme u nás v pivničke, ktorá je taká naša miestnosť na všetko – brainstormingy, cvičenie, premietania, ale aj hodiny angličtiny. Navyše má aj dobrú akustiku, takže najnovšie už je to aj podcastové štúdio,“ prezradila Ivana Lužinová Váleková.

„Bolo to celkom rýchle rozhodnutie a rýchla realizácia, trvalo to naozaj asi len 5-6 dní. Najprv sme sa skontaktovali so skúsenými zvukármi z rádia, ktorí nám povedali, kde v agentúre by sme podcast mohli nahrávať kvôli akustike a následne zabezpečili aj technickú stránku. Hosťku sme zohnali tiež celkom rýchlo a kvôli téme prvého podcastu, teda politickému marketingu, sme vedeli, že musíme vyjsť ešte pred voľbami. Museli sme pár dní počkať aj na schválenie z prezidentského paláca,“ doplnila Ivana Lužinová Váleková.

Podcast si môžete vypočuť na Spotify, Apple podcast alebo priamo cez prehrávač na stránke agentúry. Podcast bude vychádzať každé dva týždne. Najbližšia epizóda vyjde 11. marca.

Vypočujte si prvú epizódu:

logo podcastu Cieľovka (zdroj: JANDL)
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne