10.5 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

GymBeam sa prvýkrát predstaví v televíznom spote. V novej kampani prináša dobrú energiu pre každý šport

Najčítanejšie

E-shop s progresívnymi potravinami a výživovými doplnkami pre športovcov Gymbeam predstavuje svoju prvú kampaň s názvom “Dobrá energia pre každý šport.” Osloviť chce amatérskych a profesionálnych športovcov, ako aj ľudí, ktorí dbajú o svoje zdravie.

GymBeam si od svojho vzniku v roku 2013 vybudoval dominantné postavenie v online priestore, ktorého súčasťou je sofistikovaný marketing na základe dát, silná komunita fitness nadšencov na sociálnych sieťach a množstvo spoluprác s influencermi.

“Televíznou reklamou by sme chceli osloviť úplne nových zákazníkov a širšie publikum ako ponúka online. Zároveň by sme chceli ukázať, že nie sme len značka so športovou výživou pre kulturistov, ale sme silným brandom so širokou ponukou nielen pre všetkých aktívnych ľudí, nech už robia akýkoľvek šport, ale aj bežné domácnosti,” vysvetľuje marketingová riaditeľka GymBeam Mária Cicmanová.

Kampaň pre GymBeam vytvorila agentúra Somebody&Somebody, ktorá sa špecializuje na brandové kampane pre klientov chystajúcich svoju prvú kampaň.

“Pri príprave brífu a podkladov pre agentúru sme vychádzali z kvantitatívnych a kvalitatívnych prieskumov, ktoré sme si dali vypracovať na viacerých trhoch. Potvrdilo sa nám, že máme naozaj rôznorodých zákazníkov, ktorí sa venujú asi všetkým druhom športu na každej úrovni, či už amatérsky, pre dobrý pocit, profesionálne s vyšším cieľom, alebo jednoducho dbajú o svoje zdravie. Dôležité pre nás bolo tiež zachovať náš uvoľnený a priateľský štýl komunikácie so zákazníkmi,” dodáva Cicmanová.

V reklamnom spote sa preto okrem kulturistu objaví cyklista, plavkyňa, tenistka, crossfiťák, jogínka aj hokejista. Kampaň bude najprv nasadená na Slovensku a následne uvedená na ďalších zo 14 trhov, kde momentálne GymBeam pôsobí.

Verzia v ktorej spieva pôvodný refrén kreatívny riaditeľ reklamnej agentúry Somebody&Somebody Radovan Andrej Grežo:

Vizitka kampane:

Klient: GymBeam
Reklamná agentúra: Somebody&Somebody
Creative director: Radovan Andrej Grežo
Art director: Marián Kolev
Account manager: Lucia Tureková
Strategy planner: Ján Brtáň
Réžia: Adam Vopička
Produkcia: Production Boutique
Mediálna agentúra: Zenith Media

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne