1.8 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Burger King otvára prevádzku na lukratívnej adrese v centre Bratislavy

Najčítanejšie

Milovníci poctivých, na ohni grilovaných burgrov sa majú na čo tešiť. Kráľ hamburgerov si to namieril priamo do centra Bratislavy a po náročnom pandemickom roku pre gastro sektor otvára svoju najväčšiu prevádzku na Slovensku.

Nový Burger King sa nachádza na Laurinskej ulici a od dnešného dňa funguje zatiaľ prostredníctvom take away a rozvozu. Pri tejto príležitosti si pre návštevníkov pripravil 100 Whopperov zdarma.

Nová prevádzka na Laurinskej ulici v Bratislave sa nachádza v historickej budove v blízkosti známej sochy Čumil. „Sme veľmi radi, že otvárame našu v poradí 5. prevádzku práve v tejto lokalite. Je umiestnená v historických priestoroch a ponúkne doposiaľ najväčšiu kapacitu, až 120 miest na sedenie. Veríme, že po uvoľnení opatrení ju budú môcť zákazníci naplno využiť,“ uviedol Jakub Pala, regionálny manažér Burger King Slovensko.

Burger King tu otvára svoje brány v pondelok 19. apríla 2021 o 10.00 hod., a ako býva u kráľa hamburgerov dobrým zvykom, prvým 100 zákazníkom ponúka svoj legendárny Whopper zdarma.

Na zákazníkov však čaká, okrem overených a ohňom ošľahaných burgrov, aj ďalšia špeciálna ponuka 1+1. Pri objednávke Big King, Crispy Chicken alebo stredných hranoliek dostane zákazník druhý kus zdarma.

Prevádzka s rozlohou 274 m2 je zariadená v modernom dizajne a s ohľadom na ekologický prístup. Vzduchotechnika, chladenie, osvetlenie, úprava a cirkulácia teplej vody sú riadené inteligentným systémom merania a regulácie.

Kávu či dezert zákazníkom spríjemní pohodlné kreslové sedenie v coffee kútiku a svoj obľúbený burger si budú môcť vychutnať aj na čerstvom vzduchu. Čoskoro totiž pribudne posedenie aj na terase.

Burger King zvládol rok pandémie kráľovsky. „Viac ako 80 % našich tržieb máme vďaka rozvozu a zvyšok formou take away. Fungovanie prevádzok sme prispôsobili aktuálnym podmienkam, zamerali sme sa na rozvoj donáškových služieb a výhodné ponuky zákazníkom,“ dopĺňa Jakub Pala.

Burger Kingu sa počas pandémie podarilo udržať všetky pracovné miesta a otvorením prevádzky na Laurinskej ulici tak ponúkne pracovnú príležitosť ďalším 25 – 30 zamestnancom.

 

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne