10.5 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Bonami odštartovalo doteraz najmasívnejšiu televíznu kampaň

Najčítanejšie

Bonami, obľúbený predajca nábytku a potrieb pre domácnosť a záhradu, tento týždeň odštartoval rozsiahlu televíznu kampaň na podporu povedomia o značke v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku. Spoty s dĺžkou 20 a 25 sekúnd na Slovensku pobežia na kanáloch TV JOJ a youtube. Mediálny rozpočet presiahol celkom 700 tisíc eur.

„Vzhľadom na nárast času stráveného pred televíznymi obrazovkami a na internete sme tento rok úplne vynechali offline kanály,“ hovorí brand manažérka Bonami Lucie Šuláková.

Kampaň tvoria tri kreatívy, ktoré sú zamerané na kľúčové miestnosti – obývacia izba, jedáleň a spálňa. A práve samotný sortiment a inšpirácie sú hlavnými témami kampane, ktorej cieľom je predviesť šírku a rozmanitosť ponuky produktov a súčasne inšpirovať a povzbudiť zákazníkov v ich vlastnej ceste k vysnívanému bývaniu.

„Bývajte podľa seba“ je pomyselným leitmotívom všetkých troch spotov, z ktorých ako prvý uvidia diváci Obývačku. „Spoty sú zámerne jednoduché a ukazujú konkrétne produkty v rôznych prevedeniach tak, aby si ľudia mohli predstaviť a neskôr sami zostaviť svoju vlastnú predstavu domova,“ približuje kampaň Šuláková.

„Je pre nás dôležité ponúkať čo najrozmanitejšie produkty vo všetkých kategóriách a byť pre našich zákazníkov radcom a zároveň pomocníkom vo výbere. Súčasne ale chceme, aby bola finálna voľba ich, skrátka aby bývali podľa seba a svojich predstáv, nie podľa vizuálu v letáku, „dodáva Šuláková.

Kampaň, ktorú vytvoril interný kreatívny tím Bonami, pobeží od apríla do konca júna:

zdroj: Bonami/PR Stories

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne