23.6 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Slovenská sporiteľňa spustila novú kampaň na digitálne bankovníctvo z dielne agentúry Zaraguza

Najčítanejšie

Georgea, digitálne bankovníctvo od Slovenskej sporiteľne, používa už viac ako milión klientov. Slovenská sporiteľňa preto spúšťa novú online kampaň, v rámci ktorej poukazuje na milión dobrých vecí v jednej apke, rovnako tak v našich životoch. Súčasťou kampane je aj špeciálna pesnička, ktorú zložil a naspieval Marián Čekovský.

„George má po 3 rokoch milión klientov a Slovenskej sporiteľni ako značke významne pomáha v napĺňaní jej vízie spoločensky zodpovedného a inovatívneho lídra. Značka George dosahuje veľmi vysokú znalosť aj medzi neklientami a významne prispieva k rastu pozitívnej klientskej skúsenosti,“ vysvetľuje Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

„Práve preto sme sa rozhodli využiť obľúbenosť nášho digitálneho bankovníctva a osláviť spolu s našimi zamestnancami a klientmi dobré veci v našich životoch, akými sú láska, smiech, zábava a milión ďalších skvelých vecí. Milión klientov v Georgeovi oslavujeme aj spolu s našou digitálnou inováciou Moneyback, vďaka ktorej klienti získajú odmenu za platbu kartou za bezhotovostný nákup v obľúbených obchodoch a e-shopoch,“ doplnila Dáša Juríková.

Vizitka kampane:
Klient: Slovenská sporiteľňa – Ján Balaj, Martin Hýrošš
Agentúra: Zaraguza
Creative director: Ondrej Kořínek, Milan Malý
Art director: Milan Malý
Copywriter: Eva Myjavcová
Account manager: Dominika Drusanová
Social media manager: Lucia Peterková, Dominika Turcerová
Produkcia: Protos
Fotograf: Šymon Kliman

Mediamix:
Facebook, Instagram, Youtube, Programmatic display, Programmatic video, Influence marketing

Smiech:

Party:

Láska:

Song George milión od Mariána Čekovského:

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne