18.9 C
Bratislava
pondelok, 6. mája 2024

Hosťami špeciálnej časti relácie Silná zostava budú Zlatica Kušnírová a Jozef Kuciak

Najčítanejšie

Hosťami špeciálnej časti relácie Silná zostava s moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, ktorú RTVS odvysiela tentokrát výnimočne v nedeľu 20. júna o 22.50 h na Jednotke, budú Zlatica Kušnírová a Jozef Kuciak.

„Diváci sa môžu tešiť na množstvo spomienkového materiálu, v jednej z dokrútok sa objaví aj Kuciakova bývalý kolegyňa Zuzana Petková (dnes šéfka nadácie Zastavme korupciu), diskutovať príde aj bývalá ochrankyňa práv Jana Dubovcová,“ uviedla RTVS.

Témou špeciálnej časti relácie bude vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej – Cesta rodičov za spravodlivosťou.

Bolesť, hnev, frustrácia aj nádej – rodina a blízki zavraždených mladých ľudí si za tri roky prešli tŕnistou cestou v boji za spravodlivosť. Ako na nich doliehalo a dolieha dlhé vyšetrovanie, súdny proces a neustály záujem novinárov? Mali vôbec čas smútiť a vyrovnávať sa so stratou svojich milovaných? V ktorých momentoch prepadávali do beznádeje a kedy v nich svitala nová nádej?

Pozrite si premiérovú epizódu diskusnej relácie Silná zostava výnimočne v nedeľu 20. júna o 22:25 hod. na Jednotke po skončení odovzdávania cien Krištáľové krídlo.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne