9.4 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

GymBeam na trh uvádza novú značku športového oblečenia STRIX

Najčítanejšie

GymBeam, popredný online predajca doplnkov výživy pre športovcov a zdravých potravín predstavuje novú značku prémiového športového oblečenia STRIX. Predaj prvých modelov pánskej kolekcie začína na e-shope gymbeam.sk 21. júna 2021 a postupne k nej pribudnú dámske modely.

“Strix je značka športového oblečenia prvotriednej kvality a je určená náročným zákazníkom, ktorí hľadajú spojenie funkčnosti a moderného minimalistického dizajnu,” uviedol Dalibor Cicman, CEO spoločnosti GymBeam.

Za celým vizuálom značky STRIX stojí talentovaný dizajnér a zároveň art director GymBeam, Ján Šandala.

“Pri tvorbe značky Strix sme reagovali nielen na individuálne požiadavky a podnety športovcov, s ktorými dlhodobo spolupracujeme, ale aj dopyt zákazníkov po pohodlnom a kvalitnom oblečení na voľný čas,” uviedol Šandala.

V úvodnej kolekcii STRIX sú preto dve línie modelov. Prvú líniu s názvom Functional clothing tvoria priliehavé a elastické kúsky, ktoré sú veľmi pohodlné vďaka použitiu výrobnej technológie seamless.

Vzorky, sieťky a špeciálne tkaniny zabezpečujú vysokú priedušnosť a rýchle schnutie. Zároveň poskytujú najvyššie pohodlie pri akejkoľvek športovej aktivite, či už ide o silový alebo atletický tréning.

Značka STRIX myslí aj na ľudí, ktorí sa chcú cítiť štýlovo a pohodlne aj popri svojich voľnočasových aktivitách. Druhá línia tzv. Athleisure modelov zahŕňa trendové mikiny, tričká, tepláky a ďalšie komfortné kúsky, v ktorých bude skvele vyzerať každý milovník pohybu.

V portfóliu spoločnosti GymBeam sa okrem značky STRIX nachádzajú ďalšie štyri privátne značky GymBeam, BeastPink, Vanavita a GymBeam clothing. V roku 2020 tvorili približne 30 % sortimentu eshopu, prinášali až 70 % tržieb a viac ako 80 % hrubého zisku.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne