7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

RTVS predstaví nové trendy v bývaní v relácii Ako bývať, ako žiť

Najčítanejšie

Na obrazovky RTVS prichádza nový desaťdielny magazín, ktorý pútavou a modernou formou predstaví aktuálne trendy v bývaní, architektúre a dizajne. Programom bude divákov sprevádzať popredný slovenský dizajnér Michal Staško.

Fanúšikov dizajnu a architektúry čaká 10 častí relácie, v ktorej si v rôznych rubrikách môžu vychutnať nadčasové a univerzálne dizajnové riešenia mnohých priestorov. Nový magazín prinesie v každej epizóde ukážky čo najzaujímavejšej zmesi kreativity a šikovnosti u nás i v blízkom zahraničí. Zaujímavé nápady, realizácie či idey na konkrétnych vydarených a oceňovaných príkladoch v kombinácii s kreativitou moderátora a dizajnéra prinesie RTVS na obrazovky každú sobotu večer.

Okrem komplexných pohľadov na realizácie bytov či domov, prinesie dizajnér Michal Staško v každej epizóde aj jednoduchý návod na dizajnový kúsok do domácnosti, výnimočné riešenie čiastkového problému s bývaním – vydarenú rekonštrukciu prevádzky, ale aj interiérové riešenia jednotlivých izieb a miestností. Divákom predstaví aj HI – TECH – moderné riešenia a vychytávky pre domácnosť a na svoje si prídu aj tí, ktorí si chcú svojpomocne niečo vyrobiť z nepotrebných materiálov pomocou domáceho recyklovania.

Moderátorom relácie je popredný slovenský dizajnér Michal Staško. Venuje sa oblastiam produktového a priemyselného dizajnu, návrhom interiérov a dizajnu nábytku. Je držiteľom prestížnych ocenení ako REDDOT AWARD DESIGN, Krištáľové krídlo, Národnej ceny za produktový dizajn a bol nominovaný aj na German Design Award. Je členom Slovenskej asociácie interiérového dizajnu i členom poroty súťaží „Národná cena za dizajn“ a „Price for Design“. „V prvom rade som dizajnér, až potom moderátor, ale v našom novom magazíne sa veľmi snažím skĺbiť tieto zdanlivo nepríbuzné profesie dokopy tak, aby mal z toho divák dobrý pocit. Spolu s tvorivým tímom relácie veríme, že relácia Ako bývať, ako žiť bude pre divákov príjemne stráveným časom pred obrazovkou,“ hovorí Michal Staško.

Relácia Ako bývať, ako žiť nájde svoje miesto na obrazovkách Jednotky RTVS každú sobotu podvečer o 18.25 h. Prvú časť prinesie RTVS divákom už v sobotu 26. júna.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne