13.9 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

RTVS má aj v roku 2021 najobjektívnejšie televízne spravodajstvo

Najčítanejšie

Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci za najobjektívnejšie na Slovensku už šiesty raz po sebe. Svoju pozíciu si obhájilo v aktuálnom prieskume agentúry MEDIAN SK zameranom na prvý kvartál 2021.

Spravodajstvo verejnoprávnej televízie za najobjektívnejšie označilo až 24,4 % opýtaných, pričom ide o najvyššiu hodnotu od 1. kvartálu 2018.

„Dlhodobé vnímanie televízneho spravodajstva RTVS ako najobjektívnejšieho je nielen veľkým ocenením práce celého spravodajského tímu, ale predovšetkým dôkazom toho, že ju vykonávame zodpovedne a kvalitne. Vážime si názor našich divákov, našim cieľom je udržať si túto pozíciu a aj naďalej prinášať na obrazovky RTVS vyvážené a nestranné informácie o aktuálnom dianí v našej krajine a zahraničí,“ uviedol riaditeľ Sekcie spravodajstva RTVS Vahram Chuguryan.

V prieskume objektívnosti televízneho spravodajstva sa na druhom mieste umiestnila TV Markíza (20,7 %), nasledovala TA3 (20,2 %) a TV JOJ (17,1 %).

MEDIAN SK realizoval prieskum zameraný na najobjektívnejšie televízne spravodajstvo v slovenských televíziách v období január až marec 2021. Na prieskume sa zúčastnilo 2061 respondentov vo veku 14 až 79 rokov.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne