9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

RTVS ponúkne divákom reláciu Správy a komentáre v novom vysielacom čase

Najčítanejšie

RTVS dopĺňa hlavný večerný spravodajský blok a posilňuje ho o reláciu Správy a komentáre. Tá sa od pondelka 15. novembra presúva z nočných hodín do hlavného vysielacieho času.

Moderátori relácie Správy a komentáre sa divákom prihovoria z pozmeneného spravodajského štúdia s hosťami každý pracovný deň od pondelka do piatka, hneď a bez prestávky po hlavnej večernej spravodajskej relácii Správy RTVS.

„Našim zámerom je priniesť pestré názorové spektrum na ťažiskovú tému, ktorá rezonuje v spoločnosti a RTVS v tomto formáte poskytne priestor, aby si divák urobil ucelenejší obraz. Správy a komentáre budú aj naďalej reflektovať tie najdôležitejšie udalosti dňa, ktorým sa budú venovať vo forme analýz, komentárov a krátkych info-blokov,“ upresňuje riaditeľ Sekcie spravodajstva a publicistiky RTVS Vahram Chuguryan.

RTVS chce plánovanou zmenou priniesť divákom komplexnejšie spravodajské informácie v hlavnom vysielacom čase a skvalitniť tak ešte viac hlavný spravodajský blok. RTVS bude monitorovať výsledky plánovanej zmeny a aj do budúcnosti bude reagovať na dopyt divákov.

Spravodajstvo RTVS považujú diváci podľa prieskumu spoločnosti Median SK dlhodobo za najdôveryhodnejšie na Slovensku a aj týmto krokom chce RTVS svoju pozíciu na trhu ešte posilniť.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne