8.1 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Odkazprestarostu.sk: Príbeh unimobunky na Rendézi

Najčítanejšie

„Od roku 2016 máme na Odkaze podnet opustenej unimobunky v Rači – Východné. Podľa komentárov tam však stála už o dosť dlhšie. Vraj to bol kedysi zelovoc. Čo s ňou? MČ RAČA už vtedy informovala, že pozemok patrí čiastočne železniciam a nájomca má priestor prenajatý od roku 2012 na neurčito, mestská časť ju teda nemôže dať odstrániť.
V roku 2019 nájomca odstúpil od zmluvy, keďže však unimobunku neodstránil, ŽSR sa obrátili na súd. Kým súd rozhodol, nájomca začiatkom tohto roku zomrel, bolo preto potrebné počkať ešte na ukončenie dedičského konania.
Pred pár dňami sa ale po rokoch vďaka pracovníčke prvého kontaktu, ktorá pracuje na Miestnom úrade Rača, podarilo odstránenie búdky vybaviť. Chceli by sme sa pridať k poďakovaniu za skvelú prácu od obyvateľov Rače v komentároch. Držíme palce, aby sa v budúcnosti priestor využíval lepšie!,“ uviedla FB stránka Odkazprestarostu.sk.

Na zmenu stavu podnetu na webe Odkazprestarostu.sk upozornil na FB stránke Priatelia Rače/ Friends of Rača. administrátor Odkazprestarostu.sk pre Raču a člen Zelenej hliadky Tomáš Štěpán.


Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne