9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Vianočný koncert skupiny Fragile sa uskutoční 17. decembra v Rači (aktualizované)

Najčítanejšie

V bratislavskej mestskej časti Rača sa v piatok 17. decembra uskutoční o 18 hodine v Nemeckom kultúrnom dome Vianočný koncert skupiny Fragile.

Aktualizované: „Z dôvodu aktuálnych platných nariadení vydaných Úradom verejného zdravotníctva SR je koncert presunutý na nedeľu 3. apríla 2022. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti“.

Fragile je slovenská vokálna skupina zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV šou. Bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, skupina Fragile interpretuje známe rock/pop/jazzové hity svetových umelcov.

Hoci sa v ich repertoári nájdu aj skladby velikánov akými sú Bach či Chopin, ich najväčšou prednosťou sú tituly súčasnej populárnej hudby. Hitom svetových autorov a interpretov dávajú svojou kreativitou a hravosťou novú tvár. Ich predstavenia sú plné nielen výbornej hudby, ale aj skvelého humoru, vďaka ktorým zažijete neopakovateľný večer plný jedinečnej zábavy.

Fragile tvoria: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej a Jožo Hečko. Alternujúcimi členmi skupiny sú: Peter Lacho, Martin Klempár, Daniela Tomešová, Karolína Majerníková a Anabella Mollová.

Na základe epidemiologických opatrení je k dispozícii polovica kapacity sály v režime OTP a preto sa koncert uskutoční aj v prípade červeného a bordového okresu. ( v prípade čierneho okresu sa koncert prekladá).

Lístky v cene 19 eur je možné si zakúpiť na stránke Ticketportal.sk.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne