12.1 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Novomestský okrášľovací spolok pomohol, aby sme mali čistejšiu Bratislavu

Najčítanejšie

Pani riaditeľka Základnej školy Česká Mgr. Iveta Kopásková oslovila členov Rady školy, poslancov bratislavskej mestskej časti Nové mesto Libora Gašpierika, spolu s Tomášom Korčekom a vicestarostom Branislavom Filipovičom, či by jej nemohli zabezpečiť pre Materskú škôlku na Osadnej ulici veľkoobjemový kontajner pre jesennú brigádu a zabezpečiť upratanie okolia školy na Českej a škôlky.

Je to také jednoduché, keď sa chce. Zišli sa spolu s pedagógmi, rodičmi a samozrejme aj deťmi MŠ a základnej školy. Dobrá nálada a dobré koláčiky na posilnenie samozrejme nechýbali.

Školský dvor je čistý a dnes už vedia, že len jeden kontajner nestačil. Po opadaní ďalšieho lístia bude potrebný ďalší. Už avizovali, že radi prídu znovu na brigádu a radi opäť pomôžu.

„Taká milé pozvanie ako od pani riaditeľky sa ani nedá odmietnuť, spolu s kolegami vždy radi pridáme ruku k dielu pre naše deti a susedov. Tento víkend sme mali mať brigádu u susedov na Odbojárov kde sme im dali aj poslanecký kontajner, ale žiaľ som ostal na Covide aj s kolegom Korčekom,“ uviedol pre Bratislavský večerník  Branislav Filipovič, vicestarosta MČ Nové Mesto, z iniciatívy Žijem Novým Mestom.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne