5.6 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

SuperStar vstupuje do finálových kôl s veľkým prekvapením: Na scénu prichádza nová moderátorka

Najčítanejšie

Boj o prestížny titul SuperStar a rozprávkovú výhru 75 000 eur ide do finále. Už dvanásť týždňov sú diváci televízie Markíza svedkami hľadania novej slovenskej a českej speváckej hviezdy, ktorá preberie štafetu po minuloročnej víťazke Barbore Piešovej.

Zatiaľ čo na rozdiel od minulého roka, kedy pre pandémiu a prísne opatrenia pozíciu moderátora zastúpila porota, tento rok bude priamymi prenosmi SuperStar sprevádzať populárna speváčka a bývalá porotkyňa Ewa Farna.

Obľúbená speváčka sa za porotcovský stôl v SuperStar posadila v roku 2013 a stala sa tak historicky najmladšou porotkyňou tejto súťaže. Už v tom čase však patrila medzi hviezdy českej, slovenskej a poľskej hudobnej scény s množstvom ocenení vrátane Českého slávika. Na svojom konte má 14 albumov a začiatkom decembra vyjde jej najnovší album UMAMI.

Ewa Farna je vernou diváčkou SuperStar a na svoju novú výzvu sa už veľmi teší: „Práve sa vysiela 10. ročník SuperStar, ja tento rok oslavujem svoje 15. výročie na scéne. Keďže aj porotcovanie v SuperStar bolo súčasťou môjho vývoja a veľký zážitok, rozhodla som sa byť nostalgicky súčasťou tohtoročnej jubilejnej série, ktorú sledujem. Štyri finálové živé prenosy budú pre mňa výzvou iného druhu a teším sa na emócie, ktoré určite prinesú.“

„Som veľmi rád, že Ewa prijala našu ponuku moderovať SuperStar. S touto šou má už skúsenosti, keďže v roku 2013 sedela po boku Paľa Haberu a Ondřeja Soukupa v porote. Okrem toho patrí medzi najvýraznejšie a najobľúbenejšie speváčky súčasnosti a myslím si, že bude skvelou hostiteľkou. Živé prenosy budú aj vďaka nej ešte atraktívnejšie,“ hovorí kreatívny producent a režisér SuperStar Pepe Majeský.

Prvý finálový večer obľúbenej speváckej šou s novou moderátorkou Ewou Farnou si budú môcť diváci TV Markíza pozrieť naživo v nedeľu 28. novembra o 20.25 hod., v ktorom o ich priazeň a postup do ďalšieho kola zabojuje 10 finalistov.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne