11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

JOJ mala mimoriadne vydarený uplynulý týždeň

Najčítanejšie

Skupina JOJ si uplynulý týždeň do tabuliek rekordov a TOP výkonov v sledovanosti zapísala nielen pondelkové Noviny TV JOJ či štvrtkovú Nemocnicu a Na hrane, ale aj piatkové Bez servítky, premiérové V siedmom nebi, nedeľný Svetový pohár v alpskom lyžovaní žien, magazín Na chalupe či včerajší večerný film Bohemian Rhapsody, ktorý diváci uprednostnili pred konkurenčnými ťažiskovými shows.

JOJ Group bola počas 47. týždňa tohto roka lídrom slovenského trhu v hlavnom vysielacom čase až päť dní zo siedmych, včera s excelentnou sledovanosťou 14,0 % a 27,0 % podielom v rámci univerzálneho publika.

V pondelok 22. novembra dosiahli Noviny TV JOJ najvyššie výkony jesene, s dosahom až na 931-tisíc divákov (AvRch 12+), s excelentnou 14,0 % sledovanosťou (647-tisíc divákov) a 30,0 % podielom na trhu. V CS 12-54 zaznamenala hlavná spravodajská relácia JOJky nielen TOP rating jesene (9,0 % s 271-tisíc divákmi), ale aj najlepší share tohto roka, a to až 26,3 %.

Vo štvrtok 25. 11. si na JOJke nenechalo ujsť najsledovanejší slovenský seriál až 603-tisíc divákov, Nemocnica tak dosiahla svoju dosiaľ najvyššiu, až 13,0 % sledovanosť a 27,7 % podiel, s dosahom až na 747-tisíc divákov (AvRch 12+).

Štvrtkovú diskusnú reláciu Na hrane si pozrelo až 321-tisíc divákov univerzálneho publika, zaznamenala tak 6,9 % sledovanosť a podiel 18,8 %. Rekordný rating zároveň dosiahla relácia aj v komerčnej cieľovej skupine 12-54 so 121-tisíc divákmi (4,0 % Rtg a 14,5 % Shr).

V piatok 26. 11. znova vyhrala podvečerná súťažná show Bez servítky nad konkurenčným seriálom Oteckovia so svojou dosiaľ najvyššou sledovanosťou v rámci univerzálneho publika od začiatku tohto roka, keď si ju na JOJke nenechalo ujsť až 379-tisíc divákov s 8,2 % sledovanosťou a 20,1 % trhovým podielom.

V piatkový večer odštartovala TV JOJ vysielanie premiérovej série obľúbenej relácie V siedmom nebi, ktorá k obrazovkám tradične pritiahla svoju silnú fanúšikovskú základňu a stala sa lídrom trhu v čase svojho vysielania v CS 12+. Reláciu si pozrelo až 420-tisíc divákov, dosiahla 9,1 % sledovanosť a podiel na trhu 20,8 %.

V poslednú novembrovú sobotu si show Česko Slovensko má talent na JOJke vyslúžila dosiaľ druhú najvyššiu sledovanosť sezóny v CS 12-54 (7,5 %) a tretí najvyšší rating v CS 12+ (9,0 %), pričom mala dosah až na 764-tisíc divákov.

V nedeľu 28. novembra popoludní si slovenskí diváci v programe stanice JOJ PLUS nenechali ujsť Svetový pohár v alpskom lyžovaní žien, v ktorom mohli fandiť našej famóznej športovkyni Petre Vlhovej.

Priamy prenos druhého kola nedeľných pretekov v americkom Killingtone sa stal TOP programom PLUSky od roku 2016 v oboch relevantných cieľových skupinách. V CS 12+ si obrovský slalom nenechalo ujsť takmer 400-tisíc divákov (8,5 % sledovanosť).

Televízii JOJ sa tiež v nedeľu podarilo prilákať divákov k svojmu pestrému programu. Napríklad magazín Na chalupe si popoludní vyslúžil tohtoročnú najvyššiu sledovanosť mladšieho publika (6,5 % rating). Nasledujúce Nové bývanie si včera pozrelo až 452-tisíc divákov univerzálneho publika (9,8 % rating).

JOJka v nedeľu večer odvysielala film Bohemian Rhapsody, ktorý sa stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa v CS 12-54 so 7,8 % sledovanosťou a 23,4 % podielom.

Mladší diváci včera uprednostnili film na JOJke aj pred prvým živým prenosom konkurenčnej ťažiskovej show SuperStar na Markíze či pred verejnoprávnou show Pečie celé Slovensko na Jednotke.

Pokiaľ správa neoznačí inak, dáta sú uvedené v cieľovej skupine 12+. Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním HOSTÍ.

© 2004 – 2021 PMT, s.r.o. , Všetky práva vyhradené. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA; JOJ Group

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne