12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Pripravte sa na vianočné pečenie a varenie s Mary Berry a Jamie Oliverom

Najčítanejšie

Vianočný čas sa už nezadržateľne blíži a okrem nákupov vianočných darčekov by ste mali pomaly začať myslieť aj na pečenie vianočných zákuskov. Chcete predsa potešiť vašich najbližších niečím sladkým, je tak?

Alebo už máte nakúpené všetky potrebné suroviny a pripravený zoznam tohtoročných zákuskov? Ak by ste chceli tento rok vašich blízkych prekvapiť niečím novým, prinášame vám množstvo tipov na kuchárske seriály. Kuchárske šou s Mary Berry, Jamie Oliverom či Nigellou vám v rozhodovaní určite pomôžu už od 1. decembra na TV Paprika.

Vianočné obdobie s Jamie Oliverom

Seriálom Jamie Oliver: spolu za stolom Jamie vyzdvihuje najdôležitejšie súčasti jeho života: rodinu, priateľov a jedlo. Vo svojej kuchyni pripravuje jednoduché a pritom fantastické recepty, ktoré sa naviac hodia na posedenie s priateľmi a zároveň ich môžete zapojiť aj do príprav.

Načerpáte skvelé tipy nielen na grilovanie a barbecue, ale aj na piknikové jedlá, večerné tacos a všetkými milovaný neskorý brunch. Nebol by to Jamie, keby vás počas príprav jedál nezasypal tipmi a trikmi, ktoré vám pomôžu aj pri bežnom varení.

Jeho kulinárske umenie sa zavŕši na 1. sviatok vianočný, kedy pripraví slávnostné menu v časti Jamie Oliver: Spolu za vianočným stolom.

Inšpiráciu na vianočné pečenie môžete načerpať každý pracovný deň o 18:45 už 1. decembra v relácii Mary Berry pečie klasicky – vianočný špeciál, 2. decembra v relácii Mary Berry má vznešené Vianoce a 3.decembra v relácii Mary Berry – Vianočné jedlá anglického vidieka.

Pre milovníkov seriálu Majstrovské pečenie si TV Paprika pripravila seriály Majstrovské pečenie – Vianočný špeciál 3, 4, 5 a 6 každý pracovný deň od 1. decembra o 22:00. A keďže kuchárskych relácií nie je najmä v predvianočnom období nikdy dosť, 10. decembra o 19:55 sa môžete tešiť na vianočný špeciál s Nigellou – Vianoce robí Nigella.

Rovnako od 1. decembra o 21:00 sa môžete tešiť na seriál Jamie Oliver: spolu za stolom, ktorý sa zavŕši na 1. sviatok vianočný, 25. decembra o 17:00 časťou Jamie Oliver: Spolu za vianočným stolom.

Mary Berry hostí kráľovskú rodinu

Vaši najbližší si určite zaslúžia kráľovskú hostinu a zákusky od výmyslu sveta. Čo by povedali na to, keby ste im pripravili koláčiky podľa tipov od Kate – vojvodkyne z Cambridge a princa Williama?

Obaja sa aktívne zapojili do príprav vianočných pochúťok v časti Mary Berry má vznešené Vianoce, ktorú môžete vidieť na TV Paprika už 2.decembra o 18:45.

Stretnú sa v nej aj s víťazkou Majstrovského pečenia Nadiyou Hussain, s ktorou pripravia vianočnú roládu. Hlavnou myšlienkou spoločného vianočného pečenia s Mary Berry ale bolo pripraviť vianočný večierok ako poďakovanie pre zamestnancov a dobrovoľníkov viacerých charitatívnych organizácií, ktoré celoročne kráľovský pár podporuje a ktoré spolu s Mary aj navštívia.

Väčšina z nich totiž pracuje aj počas sviatkov. Relácia však nebude len o pečení a Mary sa podarí kráľovský pár aj trochu vyspovedať. William prezradí, ako sa dostal k charitatívnej práci a v čom si vzal príklad od svojich rodičov a Kate naopak prizná, nakoľko sa ich deti zapájajú do varenia. Určite sa máte na čo tešiť!

foto: Kate&William/IG

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne