2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Poznáte totožnosť páchateľa? Neznámy páchateľ na zaparkovanom vozidle Mercedes spôsobil škodu úderom ruky do ľavého spätného zrkadla

Najčítanejšie

„Policajti prvého bratislavského okresu Staré Mesto objasňujú okolnosti trestného činu poškodzovania cudzej veci, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ koncom októbra tohto roku,“ uviedla polícia.

„Na zaparkovanom vozidle značky Mercedes spôsobil škodu úderom ruky do ľavého spätného zrkadla, ktoré sa následkom úderu rozbilo a kryt zo zrkadla odletel na zem. Tým spôsobil škodu vo výške 1.247,12 ,-€,“ doplnila polícia.

V súvislosti s vyšetrovaním tohto skutku sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie osoby na uvedených záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla napomôcť pri objasnení tohto skutku.

Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na priložených fotografiách a video zázname, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

Páchateľa zachytila kamera, video nájdete  > tu.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne