7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Motoristický novinár Rasťo Chvála z portálu Garáž.tv má v ponuke kľúčenku, ktorej kúpou pomôžete na zakúpenie rehabilitačných pomôcok

Najčítanejšie

G prívesok je na dobrú vec. Kto by chcel pre seba, alebo ako darček blízkemu. Limitovaná edícia drevených, ručne vyrezávaných príveskov GARÁŽ.TV. „Bežne takéto veci nepredávame, toto je ale výnimka/100ks viac ich nebude,“ uviedli motoristickí novinári z Garáž.tv.

Cieľom charitatívnej akcie je vyzbierania sumy 2.500€ na zakúpenie rehabilitačných pomôcok pre Tomáša. Preto pre fanúšikov tvorcovia obsahu motoristického portálu Garáž.tv pripravili unikátny, ručne vyrezávaný, drevený prívesok G.

Každý je originál a cena jedného je 25€. „Ak máte o tento prívesok záujem, vypíšte váš do dotazníka, všetky prostriedky sa zobrazia na transparentnom účte.

Počet je limitovaný na 100ks jednorazovo, viac ich nebude. Ďakujeme a veríme že vám, alebo vášmu blízkemu, spraví radosť,“ uviedli tvorcovia moto portálu Garáž.tv.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne