8.1 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Novoročný koncert Petra Stašáka bude na TV Senzi

Najčítanejšie

Televízia Senzi odštartuje nový rok unikátnym záznamom koncertu speváka Petra Stašáka, ktorý sa konal koncom tohto roka v Košiciach. Koncert sa konal pri príležitosti oslavy životného jubilea Petra Stašáka. Televízia SENZI ako jediná získala exkluzívne práva na premiéru vysielania Novoročného koncertu speváka Petra Stašáka.

Jubilejný koncert 70. narodenín bol kvôli pandemickým opatreniam preložený z roku 2020 až na tento rok. Konal sa za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení. Súčasťou koncertu bolo množstvo známych osobností, medzi ktorými sa objavili aj Karol Konárik, či manželia Klimentovci.

Medzi gratulantmi sa objavili aj Helena Vondráčková, Sajfa, šéf Televízie SENZI Noro Mészároš, Barbora Balúchová, Milan Iván, Akropola a mnohí ďalší.

Koncert zaradila Televízia SENZI na novoročný večer 1. januára 2022 o 20:00 hod. večer. Diváci sa môžu tešiť na najznámejšie hity Petra Stašáka, ale aj novinky, ktoré spevák uviedol práve na tomto koncerte.

„Sme nesmierne radi, že máme tú česť odvysielať ako jediná televízia premiéru tohoto koncertu práve na Nový rok. S Petrom Stašákom máme veľmi profesionálne a priateľské vzťahy. Vážime si ho nielen ako umelca, ale aj ako osobnosť a zároveň priateľa. Peter Stašák sa v ostatnom období veľmi často objavoval na obrazovkách Televízie Senzi nielen ako spevák, ale aj ako výborný rozprávač. Diváci ho videli v televíznych projektoch „Dušičky“, Lásky jednej plavovlásky, Senzi Bar, či Otto Weiter show,“ uviedol šéf televízie Senzi Noro Mészároš.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne