16.8 C
Bratislava
streda, 8. mája 2024

Polícia SR zadržala v Bratislave cestného piráta vo vozidle polície USA

Najčítanejšie

Polícia zadržala v piatok 7. januára nezvyčajného cestného piráta ma vozidle s označením polície Spojených štátov amerických POLICE a EMEGENCY DIAL 911, ktorý šiel rýchlosťou viac ako 127km/hod, zadržali mu na mieste vodičský preukaz.

„Hliadka diaľničného oddelenia v Bratislave namerala na viacerých miestach diaľnice D1 v priebehu piatkového večera vozidlo zn. BMW, ktoré malo označenie „POLICE“ a „EMERGENCY DIAL 911“. Toto vozidlo prekročilo na viacerých miestach maximálnu dovolenú rýchlosť, pričom najväčšie prekročenie rýchlosti bolo o 49 km/h,“ uviedla Polícia SR.

„Po zastavení bola vodičova-občanovi Slovenskej republiky, ktorý si svoje vozidlo skrášlil takýmto označením, uložená bloková pokuta za spáchaný priestupok. Tú vodič neuhradil na mieste a z uvedeného dôvodu mu policajti zadržali vodičský preukaz. Po zaplatení pokuty mu bude vodičský preukaz vrátený,“ doplnila Polícia SR.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne