9.4 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Nové číslo Račianskeho večerníka č.1

Najčítanejšie

Milí čitatelia, o niekoľko dní sa k Vám dostane do schránok v Rači, Krasňanoch, Východnom a Rendézi nové číslo našich schránkových novín Račiansky večerník.

Dúfame, že rok 2022 nám prinesie vrátenie sa do normálneho života, ktorý sme žili pred pandémiou. Pracovať na sebe, plniť si sny, plány a to všetko s pokorou.

Vrátime sa ku všetkým kultúrnym podujatiam, zvykom Rače, ktorými sme žili nielen
my Račania a tešili sa na všetko počas celého roka. Koncom roka 2022 nás čakajú aj nové komunálne voľby do samospráv. Verím, že kampaň kandidátov na poslancov miestneho zastupiteľstva ale i samotného starostu našej mestskej časti nebude konfrontačná a všetci kandidáti si uvedomia, že ich cieľ je naozaj spoločný.

Pri prebiehajúcej kampani, ktorá nás tento rok čaká, by mali mať vždy na pamäti len dobro našej Rače a jej obyvateľov a aj po voľbách by mali vedieť spolupracovať.

Nech vyhrá voľby ktorýkoľvek kandidát mal by myslieť na ľudí, ktorí v Rači žijú, počúvať ich a mal by ich zároveň spájať a nie rozdeľovať.

PDF na stiahnutie

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne