9.4 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Policajt v čase svojho služobného voľna pomohol objasniť trestný čin. Opitý sprejer poškodzoval fasádu budovy v Krasňanoch

Najčítanejšie

Policajt bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky spozoroval v utorok 25. januára, krátko pred 12 hodinou, v čase svojho služobného voľna na Hubeného ulici protiprávne konanie mladého muža, ktorý poškodzoval fasádu budovy zdravotného strediska v Krasňanoch, v bratislavskej mestskej časti Rača.

Policajt duchaprítomne toto konanie oznámil na linke 158, pričom v krátkom čase sa na miesto dostavila hliadka PMJ. Hliadka na mieste mladého muža podrobila kontrole, pri ktorej si policajti všimli, že muž mal na rukách nezaschnutú farbu po spreji.

Zároveň sa na mieste v blízkosti muža nachádzala prázdna nádoba od spreju. Nakoľko vzniklo dôvodné podozrenie zo spáchania trestného činu, policajti muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajne oddelenie.

Nakoľko muž javil známky požitia alkoholu, na oddelení ho podrobili vykonaniu dychovej skúšky. Tá skončila s výsledkom 0,69 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje hodnotu 1,44 promile. Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Pri výsluchu sa mladý muž ku spáchaniu skutku priznal a svoj čin oľutoval. Výška škody bude predmetom ďalšieho dokazovania.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne