12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Ľuboš Blaha obvinil verejnoprávnu televíziu zo šírenia hoaxov. RTVS to ale rázne odmietla

Najčítanejšie

„RTVS sa ostro ohradzuje voči výrokom poslanca Ľuboša Blahu v súvislosti s medializovanými informáciami k obrannej dohode SR s USA. RTVS odmieta byť súčasťou politických bojov a je neprípustné, aby bola zneužívaná a očierňovaná v politickej kampani pri získavaní voličských sympatií. RTVS odmieta lživé a zavádzajúce vážne obvinenia poslanca Blahu z korupcie a šírenia nepravdivých informácií a hoaxov. Redakcia spravodajstva a publicistiky RTVS si ctí princípy nezávislosti, vyváženosti a pravdivosti uvedených informácií, RTVS zrešeršovala a spätne zanalyzovala všetky politické vyjadrenia k danej téme za uplynulé roky a stojí za moderátormi diskusných relácií Marekom Makarom a Martou Jančkárovou. RTVS sa dištancuje od tvrdení poslanca Blahu, že v jej spravodajských a publicistických reláciách dochádza k cielenej antikampani a šírení klamstiev,“ reagovala Andrea Pivarčiová, hovorkyňa a vedúca Odboru komunikácie RTVS.

Poslanec Smeru má na sociálnej sieti 169 tisíc fanúšikov a pravidelne svojimi statusmi šíri polopravdy a klamstvá, zneužíva svoje publikum na šírenie hoaxov. Obvinil médiá RTVS, TV JOJ a denník N, že šíria hoaxy, že Blaha údajne obhajoval dohodu s USA a snažia sa z neho spraviť „amerického agenta“. „Ďalšie škandalózne odhalenie o Naďovi – zistili sme, prečo médiá hlavného prúdu šíria jeho hoaxy o Smere… Takto funguje slovenská žurnalistika – klamú o americkej zmluve a ženú nás do vojny proti Rusku!,“ uverejnil na sociálnej sieti poslanec NR SR Ľuboš Blaha:

(ts, fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne