5.9 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Rádio Vlna prináša jedinečnú hudbu po celých 24 hodín. Poslucháčom nezahrá tú istú pesničku počas dňa dvakrát

Najčítanejšie

Spoločnosť Radio Group prináša zmeny vo vysielaní Rádia Vlna. Od februára odštartovala novú programovú štruktúru, v rámci ktorej rozširuje moderované vysielanie až do večerných hodín, častejšie bude prinášať krátke informácie zo spravodajstva a každý deň zabaví poriadnou dávkou oldies hudby, ktorá sa počas dňa neopakuje. Poslucháči sa môžu tešiť aj na súťaž o pekný balík peňazí.

Rádio Vlna zdvojnásobilo svoju hudobnú knižnicu a ako jediné celoplošné rádio na Slovensku tak prináša až 24 hodín jedinečnej hudby. „Teší ma, že Rádio Vlna ponúka viac hitov overených časom. Hudobná dramaturgička Alica Földváryová denne pripravuje úžasný playlist hitov, ktoré sa nikdy v priebehu dňa nezopakujú. V tomto je Vlna jedinečná,“ opísal svoje nadšenie Marek Mikúšek, programový riaditeľ Radio Group.

Rádio reaguje aj na obľúbenosť moderovaných vysielaní a rozhodlo sa ho počas pracovných dní predĺžiť až do ôsmej hodiny večer. Od 17.00 do 20.00 hod. pribudne do vysielania relácia „Na vlne s Martinou alebo Milanom“.

Od 20.00 hod. pokračujú hodinové špeciály plné inšpiratívnych rozhovorov, zábavy a najlepších hitov, ako sú „Osemdesiatky po ôsmej“, rozhovory Sláva Jurka s kňazom Jankom Sucháňom – „Poďme sa rozprávať“, „Hity rokov 80-tych s Flebom“ či „Oldies Párty“.

V rannom vysielacom čase od piatej do deviatej prinesie rádio aktuálne správy, dopravný servis a počasie v pravidelných 20-minútových intervaloch. „Rozšírením moderovaného vysielania do večerných časov chceme poslucháčovi Rádia Vlna priniesť pocit, že sme stále s ním. Naši moderátori sú medzi poslucháčmi obľúbení, preto je pre nás dôležité, aby ich bolo počuť. Zároveň sme radi, že môžeme ponúkať častejšie aktuálne a stručné informácie zo spravodajstva,“ dodáva Mikúšek.

Rádio Vlna oslavuje 7. narodeniny a pri tejto príležitosti si pripravilo súťaž „Za vodou na Vlne“. Každý týždeň v nej budú môcť poslucháči súťažiť o 7 000 eur. Súťaž štartuje 9. februára a zapojiť sa do nej je možné registráciou cez SMS.

Každú stredu vyžrebuje rádio jedného zo súťažiacich, pokiaľ do 17-tich sekúnd zodvihne telefón a odpovie správne na súťažnú otázku, vyhráva! V prípade, že telefón poslucháč nestihne zodvihnúť, výhra sa kumuluje a automaticky sa presúva do ďalšieho týždňa. Viac informácií o súťaži sa dočítate na webstránke Rádia Vlna.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne