2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Skonal redaktor Bratislavských novín Roman Slušný

Najčítanejšie

Nečakane v noci z nedele na pondelok 7. 2. skonal redaktor Bratislavských novín Roman Slušný, ktorý zanechal profesijnú stopu vo viacerých slovenských redakciách, napríklad v denníku Nový Čas, týždenníku Slovenka, ale písal i blogy na portál Sme.sk.

Napísal biografickej knihu pod názvom „Karol Duchoň – Muž s veľkým srdcom“. Informáciu o jeho smrti priniesli Bratislavskenoviny.sk v ktorých pracoval od roku 2016.

„Práve som sa dozvedel smutnú správu, redaktor Bratislavských Novín, môj priateľ z detstva Roman Slušný nás navždy opustil. Jeho články boli súčasťou nášho Echa Nové Mesto Bratislava. Bol to veľký lokál patriot, starý Ziegelfedáķ a preto som si dovolil napísať tento post. Romanko len týždeň dozadu sme oslavovali tvoju 50tku a tešili sa spolu, budú mi chýbať tvoje články, politické debaty a tak isto aj hokejbal na Bánskych vo vašom vnútrobloku. Odpočívaj v pokoji priateľu, dnes hráš svoj prvý hokejbal hore tak tak im to tam ukáž ako sa to hra na Ziegelfelde priateľko náš. Česť tvojej pamiatke, budeš nám chýbať,“ uviedol vicestarosta Nového Mesta Mgr. Branislav Filipovič, MBA.

„Roman patril medzi ľudí, ktorí žijú naoko samotárskym životom, no v skutočnosti majú obrovské množstvo priateľov a pri spoločenských posedeniach sa stávajú ich dušou. Bratislavu, jej ulice, problémy, podniky, ľudí a ich osudy poznal ako málokto,“ zaspomínali si kolegovia z redakcia Bratislavských novín.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne