6.3 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Na obrazovky RTVS prichádza Duel šampiónov

Najčítanejšie

Divácky mimoriadne obľúbená relácia Duel je súčasťou vysielania RTVS už viac ako desať rokov, počas ktorých sa v nej vystriedalo množstvo úspešných hráčov. Tí si získali srdcia divákov, ktorí by ich opäť radi videli na televíznych obrazovkách.

RTVS sa rozhodla pozvať ich do súťaže o titul šampióna pre rok 2022 v relácii Duel šampiónov, ktorá štartuje na Jednotke už v piatok 11. februára o 17.40 h.

„Počas vysielania relácie Duel sa v nej vystriedalo množstvo úspešných hráčov, na prvý pohľad možno obyčajných ľudí, ktorí sú ale mimoriadne vzdelaní, pohotoví, so širokými znalosťami z najrôznejších oblastí nášho života. Mnohí úspešní súťažiaci, viacnásobní víťazi Duelu, si získali srdcia divákov, ktorí oceňovali ich vedomosti, pohotovosť a neraz aj vtip a radi by ich v súťaži videli opäť,“ hovorí moderátor relácie Duel Gregor Mareš.

RTVS sa tak na žiadosť divákov rozhodla pozvať najúspešnejších súťažiacich opäť pred televízne kamery, aby si navzájom zmerali sily a súťažili o titul šampióna v relácii Duel šampiónov.

Duel šampiónov predstaví siedmych najúspešnejších hráčov z histórie relácie, pričom najznámejší z nich, pán Slávo, zvíťazil v Dueli až neuveriteľných 33-krát. Duel šampiónov sa bude mierne líšiť od tradičnej súťaže. Súťažiaci budú odpovedať na 40 otázok, okrem toho však budú aj komentovať svoj výkon.

Divák sa tak dozvie, prečo sa rozhodli pre danú odpoveď, dôvod finančnej stávky, ale aj ich vnímanie súpera. Výkony súťažiacich budú zaznamenané v tabuľke šampiónov, takže diváci budú mať prehľad o ich úspešnosti. Moderátorom relácie bude opäť Gregor Mareš.

RTVS pripravila 28 epizód relácie Duel šampónov, pričom prvých 19 odvysiela vždy v piatok a sobotu podvečer na Jednotke. Na zvyšných 9 finálových častí sa diváci budú môcť tešiť od 22. apríla v piatok o 20.30 hod. na Jednotke.

Najlepší hráč (zdroj: RTVS)
Súťažiaci zľava Slávo 33x víťaz, Martin 24x víťaz, Dušan 17x víťaz, Ondřej 17x víťaz, Eva 12x víťazka, Pavol 12x víťaz, Andrej 15x víťaz (zdroj: RTVS)

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne