5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Užite si lyžiarsky víkend s Petrou Vlhovou a bratmi Žampovcami na stanici JOJ Šport

Najčítanejšie

Divákov Svetového pohára FIS v alpskom lyžovaní čaká v programe televízie JOJ Šport nabitý predĺžený víkend v podaní mužských a ženských pretekov s účasťou bratov Žampovcov a Petry Vlhovej.

Lyžiarska sezóna sa prehupla do svojej záverečnej časti a televízia JOJ Šport pri tom nemôže chýbať. Už dnes o 14:30 hod. má pripravené štúdio s moderátorom Slávom Jurkom, ktoré otvorí preteky obrovského slalomu žien zo švédskeho strediska Are. Prvé kolo odštartuje o 15:00 hod. a my budeme fandiť Petre Vlhovej v snahe zabojovať ešte o veľký krištáľový glóbus.

V sobotu 12. marca začína program ráno, štúdiom už od 9:00 hod., po ktorom si od 9:30 pozrieme 1. kolo mužského obrovského slalomu v slovinskej Kranjskej Gore, kde budeme držať palce Andreasovi a Adamovi Žampovcom.

Zo Slovinska sa zajtra o 10:30 hod. presunieme do Švédska na úvodné kolo slalomu žien, teda obľúbenej disciplíny Petry Vlhovej.

Víkendový program uzavrieme v nedeľu 13. marca obrovským slalomom mužov, opäť s účasťou bratov Žampovcov. Preteky začínajú ráno o 9:30 hod.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne