8.1 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Chcete spoznať Svet Vajnorákov? Iniciatíva s rovnakým názvom vám to umožní

Najčítanejšie

Vo Vajnoroch vzniká veľmi milá iniciatíva, ktorá si kladie za ciel predstaviť významné osobnosti Vajnor. Najmenšia mestská časť sa má čím pochváliť a preto sa vám pokúsime túto iniciatívu predstaviť v krátkom článku.

Stojí za ňou Vajnorák Juraj Ondruška, člen VSV-Vinohradníckeho spolku Vajnory a člen Vajnorských ľadových medveďov, o ktorých sme už písali.

„Priatelia, ako tak sedím a sumarizujem svoje vedecko pedagogické výstupy za uplynulé roky pre publikáciu z oblasti recyklácie, napadlo ma, že sa Vám pochválim 😊. Našiel som peknú databázu kde si viete pozrieť moje patenty, ale nájsť aj iných autorov. Vedeli ste, že som spoluautorom konštrukčného návrhu unikátnych schodov na zimnom štadióne Ondreja Nepelu?,“ prihovoril sa fanúšikom Vajnorák Juraj Ondruška, ktorý založil na sociálnej sieti novú skupinu pod názvom Svet Vajnorákov.

„Chcel by som takto „chválenkársky“ zahájiť rubriku, ktorá by popularizovala Vajnory prostredníctvom zaujímavostí zo života vajnorákov v profesionálnej, ale aj voľnočasovej sfére. Pre tento účel bola vytvorená skupina Svet Vajnorákov. Prosím pridajte sa do tejto skupiny. Chcem Vás poprosiť Vytvoriť a zdieľať v tejto skupine príspevky, články, svoje skúsenosti čokoľvek zaujímavé zo sveta Vajnorákov… Chchcem aby Vajnory ukázali identitu, sebaurčenie v súčasnom spoločenskom živote. Chcem aby Vajnory poznali cez nás, pretože aj my čo tu žijeme tvoríme Vajnory a ich charakter. Určite aj vy poznáte ľudí z Vajnor, ktorí majú zaujímavú prácu, koníček, aktivitu či len kurióznu, obdivuhodnú životnú skúsenosť s ktorou sa viete podeliť…..,“ zdôveril sa Juraj Ondruška.

Doteraz v novej iniciatíve krátko, aspoň na sociálnej sieti predstavili Vajnoráčku redaktorku Rádia Regina Beátu Repíkovú, Vajnoráka, operného speváka a Vajnorského ľadového medveďa Martina Babjaka, Vajnoráčku, novinárku Martinu Hilbertovú, Vajnoráka, športového komentátora a funkcionára FK-Vajnory Richarda Fekete, Vajnoráka, predsedu Okrášľovacieho Spolku Vajnory a hádzanára Ivana Štelára.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne