Vyšlo prvé číslo Novomestského Večerníka

Dúfame, že rok 2022 nám konečne prinesie vrátenie sa do normálneho života, ktorý sme žili pred pandémiou. Pracovať na sebe, plniť si sny, plány a to všetko s pokorou a rešpektom k okoliu, susedom, priateľom… Snáď sa budeme môcť po dlhom období rôznych obmedzení a zákazov vrátiť  ku všetkým tradičným kultúrnym podujatiam, dlhoročným zvykom Nového Mesta, ktorými žili nielen Novomešťania a tešiť sa z možností vzájomného osobného stretávania a komunikácie.

Dlhé obdobie, kedy sme boli často iba viac, alebo menej dobrovoľne súčasťou online priestoru poukázalo na to, aké je v živote dôležité mať pri sebe rodinu, známych, spolupracovníkov, komunitu, že sila osobného ľudského kontaktu je nenahraditeľná akýmkoľvek počítačom, najmodernejším prístrojom či sociálnym médiom.

Preto sme sa aj my rozhodli vyjsť z online priestoru, v ktorom sme doteraz pôsobili priamo k vám Novomešťanom a do schránok vám doručovať zaujímavé informácie zo života vašej mestskej časti.

V tomto čísle vám prinášame zaujímavé rozhovory so špičkovými  osobnosťami slovenskej kultúry a umenia ako aj aktívnymi miestnymi poslancami. Dozviete sa tiež ako napreduje revitalizácia Tržnice na Trnavskom mýte, aké pamätihodnosti pribudnú v Novom Meste či aké nové kultúrne podujatia sa pre vás v mestskej časti pripravujú.  Ale načo veľa úvodných slov, radšej sa začítajte do prvého čísla Novomestského Večerníka. Veríme, že budete spokojní.

Mgr. Marián Luha
šéfredaktor

Digitálnu verziu Novomestského Večerníka nájdete > TU
Tlačené noviny nájdu všetci obyvatelia Nového Mesta o pár dní vo svojich schránkach.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu