Dobehnite 13. a 14. mája do Rače na „Koštúfku po Račanských pivnicách“

Račianske vínka budete môcť ochutnať v Rači na podujatí, ktoré sa uskutoční v piatok 13. a v sobotu 14. mája. Veríme, že piatok trinásteho sa stane vaším šťastným dňom! Počas dvoch dní budete môcť navštíviť pivnice až 17-tich Račianskych vinárov a okoštovať vínko z tejto oblasti.

Podujatie je každoročne zamerané na prezentáciu a podporu račianskych vinohradníkov a vinárov. Organizačne ho zastrešuje Račiansky vinohradnícky spolok, ktorý každoročne zapojí do podujatia aj nových vinárov.

Každoročné podujatie poznáte pod názvom „Špacírka“, tento rok sa ale uskutoční s novým názvom a v novom rozšírenom dizajne, k tradičným pivniciam Račianskych vinárov pribudnú i nové pivnice, pod Nemeckým kultúrnym domom na ulici Barónka, ktoré boli pôvodne vybudované starými Račanmi na uskladnenie vína.

Račiansky vinohradnícky spolok si pivnice prenajal od mestskej časti Rača a členovia spolku sa venujú obnove tohto zanedbaného priestoru, ktorý postupne zútulnia a bude slúžiť na prezentáciu Račianskej vinárskej tradície.

foto: FB/Vinárstvo Hulanský

Na dvojdňovú „Koštúfku po Račanských pivnicách“ vám bude stačiť jedna vstupenka a budete si môcť vklude vychutnať všetky vínka.

Súčasťou vstupenky bude mapa s vyznačenými otvorenými pivnicami vinárov, zároveň každý návštevník dostane 40 kupónov, ktoré bude môcť vymeniť za vzorky vín.

V cene vstupenky je aj taštička na krk s pohárikom na vínko, ale tiež ďalšie dva kupóny v hodnote 2 x 4 eur, ktoré môžete použiť na zakúpenie celej fľašky vína.

Cena vstupenky ostáva nezmenená 25 eur. Viac informácií nájdete na stránke spolku www.rvspolok.sk.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu