7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Ľuboš Lopatka sa ujal vedenia novej Nemocnice Bory

Najčítanejšie

Nemocnica Bory má od mája nového generálneho riaditeľa. Stal sa ním Ľuboš Lopatka, ktorý sa do nemocničnej skupiny Penta Hospitals vrátil po piatich rokoch s cieľom úspešného uvedenia najväčšej súkromnej investície v dejinách slovenského zdravotníctva do praxe.

S akou víziou povedie Ľuboš Lopatka Nemocnicu Bory?

Osobnou prioritou nového generálneho riaditeľa je zabezpečiť spustenie najmodernejšej nemocnice na Slovensku, ale aj pripraviť integráciu novej koncovej nemocnice do celonárodnej siete nemocníc. Je presvedčený, že z Nemocnice Bory má okrem desiatok tisícov pacientov vyťažiť celý zdravotnícky sektor vrátane vzdelávania.

V Nemocnici Bory budú 15 rokov len tie najnovšie medicínske technológie

Nemocnica Bory a spoločnosť Siemens Healthineers podpísali strategickú zmluvu v hodnote vyše 30 miliónov eur. Počas ďalších 15 rokov bude Siemens Healthineers poskytovať budúcej bratislavskej nemocnici servis a výmenu viac ako 20 medicínskych zariadení, s tým spojené vzdelávanie a softwarové riešenia.

Jedinečné partnerstvo v stredoeurópskom regióne

Nemocnici Bory zabezpečí partnerstvo v oblasti rádiodiagnostickej medicínskej techniky technologické prvenstvo. Cieľom partnerstva je nielen zlepšiť, ale hlavne dlhodobo v Nemocnici Bory udržiavať vysokú kvalitu zdravotnej starostlivosti prostredníctvom precíznej medicíny a digitálnych zdravotníckych riešení.

Nechcete zmeškať najnovšie informácie o Nemocnici Bory? Predregistrujte seba a svojich blízkych už dnes na webe nemocnice: www.nemocnica-bory.sk/predregistracia.

Nemocnica Bory spustila nábor sestier

Vedeli ste, že takmer všetky vedúce pozície v Nemocnici Bory v Bratislave sú už obsadené? Navyše v Nemocnici Bory sme aktuálne spustili nábor sestier. Celkovo ich plánujeme zamestnať 440. Nábor potrvá až do otvorenia nemocnice, ale aj po ňom, keďže jednotlivé pracoviská sa budú otvárať postupne.

Ako vyzerá pohovor sestry do Nemocnice Bory?

Každá sestra prechádza pohovorom, počas ktorého obe strany prezentujú svoju víziu, kultúru a hodnoty a snažia sa zistiť vzájomnú kompatibilitu. Na pohovore je prítomná už aj vedúca sestra daného pracoviska, ktorá si takto sama vyberá svoj tím.

Chceli by ste byť súčasťou nášho tímu? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom formuláru.

Fyziologický pôrod v Nemocnici Bory bude viesť pôrodná asistentka

Otvorenie gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v Nemocnici Bory je naplánované na leto 2023. Sestra bude v Nemocnici Bory partnerom lekára a jej kompetencie budú jasne definované. Pôrodné asistentky budú môcť v Nemocnici Bory samostatne viesť fyziologický pôrod v modernom a prívetivom prostredí nemocnice so zázemím plnohodnotných pôrodných sál.

Aká bude práca pôrodnej asistentky?

Pôrodné asistentky budú v Nemocnici Bory realizovať fyziologický pôrod, podieľať sa na laktačnom poradenstve v spolupráci s neonatologickými sestrami i pripravovať pôrodný plán či realizovať psychofyzickú prípravu rodičky.

Pôrodné asistentky budú mať v Nemocnici Bory k dispozícii vzdelávacie centrum a veľmi realistické trenažéry pre priebežný tréning vedenia pôrodu. Takisto ich budeme podporovať v kontinuálnom vzdelávaní.

Spoznajte Nemocnicu Bory už teraz! Vyskúšajte si našu online simuláciu a v nej aj cestu rodičky.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne