13 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

PR agentúra Lesensky.cz rozširuje servis pre slovenských zákazníkov, posilňuje tím a inovuje web

Najčítanejšie

PR a marketingová agentúra Lesensky.cz rozširuje svoje aktivity na slovenskom trhu. Posilnením tímu a doplnením webu reaguje na rastúci dopyt klientov. Marketingovú komunikáciu na Slovensku novo zastrešuje spoločnostiam Kodys, Quick Stop Car či Czech Export Services.

Brnianska agentúra Lesensky.cz realizuje pre spoločnosť Kodys nový web a e-shop pre slovenských zákazníkov. Pre sieť autoservisov Quick Stop Car a poradenskú spoločnosť Czech Export Services pripravuje komunikačnú stratégiu pre vstup na slovenský trh.

Vzhľadom na rastúci dopyt zákazníkov po prepojení PR a marketingových aktivít v Česku a na Slovensku posilnila agentúrny tím Lucia Hrůzová, ktorá sa bude starať práve o slovenské projekty.

„Okrem rozšírenia tímu, ktorý pomáha rozvíjať aktivity na slovenskom trhu, sme sa rozhodli zapracovať aj na slovenskej verzii agentúrneho webu. Ten je teraz lokalizovaný do slovenčiny. Okrem ponuky služieb na ňom zákazníci zo Slovenska nájdu aj prípadové štúdie, aktuality či praktický marketingový slovník,“ hovorí Roman Kučera, CEO agentúry Lesensky.cz.

„Tieto kroky sú vyústením zvýšeného dopytu zo strany súčasných, ale aj nových klientov, ktorí chcú posilniť povedomie o svojej značke na slovenskom trhu,“ dodáva Kučera s tým, že Lesensky.cz zabezpečuje PR a marketingové aktivity na Slovensku aj pre partnerov z celosvetovej siete agentúr PR Network.

Marketingové a PR aktivity na Slovensku agentúra Lesensky.cz pokrýva pre niektorých klientov už dlhodobo. Napríklad pre spoločnosť Green Ways zaisťuje slovenskú mutáciu magazínu pre zákazníkov či správu sociálnych sietí. Pre spoločnosti Tork, Enbra či Lomax zase realizuje PR služby s dôrazom na media relations. „Pre energetickú spoločnosť EG.D zabezpečujeme kombinovanú komunikáciu s českými aj slovenskými zákazníkmi v rámci cezhraničného projektu ACON, ktorý sa zaoberá inteligentnými distribučnými sústavami,“ dopĺňa Markéta Kohoutková, Executive Director agentúry Lesensky.cz.

PR agentúra Lesensky.cz rozširuje servis pre slovenských zákazníkov, posilňuje tím a inovuje web pôsobí na trhu od roku 2009 a patrí medzi popredné agentúry v ČR. Komunikačnému odboru sa venuje naplno a zo všetkých perspektív. V rámci uceleného konceptu PR 360® spája taktickú výkonnosť marketingu so strategickou silou public relations.

Zaoberá sa PR, marketingom aj tvorbou webových stránok. K projektom Lesensky.cz patrí aj kreatívna agentúra PR Gang, vzdelávacie centrum PR Akadémie a dobročinná platforma #marketingpomaha. Lesensky.cz je jediným mimopražským členom APRA a členom svetovej siete agentúr Public Relations Network s exkluzivitou pre Česko a Slovensko.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne