5.9 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Nový športový areál na Pionierskej už slúži Novomešťanom

Najčítanejšie

„Revitalizácia športovísk a ihrísk v Novom Meste je mojou dlhodobou poslaneckou prioritou. V minulosti sa nám spolu s kolegom poslancom Liborom Gašpierikom podarilo na miestne bývalého cyklistického štadióna na ulici Odbojárov zabrániť výstavbe stoviek nových bytov a presadiť vybudovanie unikátneho športového parku JAMA. V našej mestskej časti sme kompletne zrevitalizovali ihriská na Osadnej, Plzenskej, Ladzianskeho, Jelšovej, či hokejbalové ihrisko na Kramároch v areáli základnej školy na Cádrovej ulici,“ uviedol JUDr. Tomáš Korček, poslanec mestskej časti Nové Mesto.

„Cez víkend k nim pribudol aj nový moderný športový areál na Pionierskej ulici nachádzajúci sa za Základnou školou s materskou školou Sibírska, ktorý sme spoločne s kolegami Pavlom Galambošom a Stanislavom Wiklerom odovzdali do užívania všetkým Novomešťanom. Na hlavnom meste pracujeme s kolegami z mestského zastupiteľstva v rámci programu komplexnej obnovy základných umeleckých škôl a centier voľného času aj na výstavbe úplne novej športovej haly v susedstve nového športového areálu, ktorá nahradí terajšiu už nevyhovujúcu halu,“ doplnil Tomáš Korček.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne