14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Rádio Europa 2 má novú rannú show a rozširuje podiel moderovaného vysielania

Najčítanejšie

Rádio Europa 2 predstavilo v pondelok 7. novembra novú rannú show s populárnou dvojicou Sketch Bros. Oliver Oswald a Samo Procházka budú vo vysielaní každé ráno od 6:00 do 9:00.

Najbláznivejšia ranná show v slovenskom éteri chce posúvať hranice rádiovej zábavy a prinesie unikátne prepojenie onair a online obsahu, keďže moderátori Oliver a Samo žijú na sociálnych sieťach so svojimi poslucháčmi a followermi.

„Naším cieľom je ľuďom prinášať za každých okolností úsmev a pozitívne informácie. Sme radi, že to teraz môžeme robiť od skorého rána. Budeme robiť všetko pre to, aby sme vystavali rannú show, ktorá bude úplne iná od ostatných,“ hovorí s úsmevom Samo Procházka.

Oliver Oswald dodáva: „Je to pre mňa obrovská výzva. Dovolím si tvrdiť, že jedna z najväčších v mojom živote. Idem si to užiť naplno spolu s poslucháčmi.“

Nová ranná show Europy 2 je dostupná aj ako podcast. Zmien vo vysielaní je viac.

Moderátorka Michaela Homolková, ktorá doteraz vysielala ráno na Europe 2, odchádza na materskú dovolenku. Jej kolega Vlado Varecha dostal nový vysielací čas v pracovných dňoch od 9:00 do 14:00. Šorty a Becca budú svoju štvorhodinovú popoludňajšiu show štartovať o 14:00.

Europa 2 potvrdzuje, že je atraktívnou značkou a oslovuje stále viac poslucháčov. Podľa najnovšieho prieskumu MML-TGI (Q3/2022) sa stala komerčnou trojkou medzi rádiami v dennej aj týždennej počúvanosti.

BAUER MEDIA SLOVAKIA zastupuje štyri úspešné rádiá – Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK. Ide o najsilnejšiu mediálnu audio skupinu na slovenskom trhu. Je súčasťou Bauer Media Group, ktorá tvorí obsah a poskytuje služby celosvetovo pre viac ako 200 miliónov čitateľov a poslucháčov. Spoločnosť Bauer, ktorá je rodinnou firmou už po 5 generácií, pôsobí v 14 krajinách a má približne 15 000 zamestnancov.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne