8.2 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Denník N zisťuje v prieskume prečo si čitatelia nepredĺžili predplatné

Najčítanejšie

Čitateľom, ktorí si nepredĺžili predplatné zasiela denník N anketové otázky. Vydavateľstvo zisťuje aký bol dôvod, že si nepredĺžili predplatné.

V prieskume sa vydavateľstvo pýta „Aký je hlavný dôvod, prečo dnes nemáte predplatné Denníka N? Prekáža mi politická alebo ideologická orientácia Denníka N?, Predplatné je príliš drahé?, Nemám čas čítať?, alebo iný dôvod?“

Vydavateľstvo zároveň ponúka časovo limitovanú zľavu na predplatné už od 4,19 eur mesačne a snaží sa tiež vysvetliť dôvody, prečo si predplatiť práve ich médium:

„Vážení čitatelia, v krízových časoch je dôležité mať silného a spoľahlivého partnera. Veríme, že aj teraz zostanete našimi hlavnými partnermi vy – čitatelia Denníka N.

My v redakcii budeme pokračovať v tom, čo sme robili doteraz: stáli sme pri Vás, keď Slovensko ničili ľudia ako Fico a Kočner a aj potom, keď prišiel covid. Na Vašej strane stojíme aj teraz, keď mnohí ľudia pri vnímaní súčasných kríz nerozumejú, kto je tu agresor a kto obeť.

Vážime si, že čítate Denník N. Ako registrovanej čitateľke či čitateľovi Vám ponúkame predplatné so zľavou, ktorej výška závisí od Vášho rozhodnutia. Čím dlhšie predplatné si vyberiete, tým väčšiu zľavu získate.“ Pod výzvou je popísaný šéfredaktor denníka N Matúš Kostolný.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne