3.4 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Vianočné trhy v Rači pokračujú aj v nedeľu do neskorého večera

Najčítanejšie

Tohtoročné vianočné trhy a vianočnú atmosféru v Rači môžete zažiť s bohatým programom, ktorý sa začal už v piatok a pokračuje i v nedeľu 11. decembra do neskorých večerných hodín.

zdroj: MČ Rača

Centrom diania sa stal Nemecký kultúrny dom (NKD) na ulici Barónka a námestie pred kultúrnym domom, kde na pódiu od 14 h. vystúpi detský folklórny súbor Vienok, od 15h detská dychová hudba Šípkari, od 16 h Mix-kvartet, muzikálové, operetné a vianočné melódie a od o 17:30 h bude nasledovať vystúpenie Janka Kulicha & Kolegium.

Sprievodný program, stánkový predaj drevených a hand made výrobkov, občerstvenie, údeniny, trdelníky, perníky a vínko od 10h nájdete priamo na na námestí pred NKD.

Pod strechou v Červenej lisovni v NKD môžete okoštovať až do neskorého večera vínko od Račianskych vinárov napr. Rastislava Kollára, Karola Križanoviča a Petra Pilinského a občerstvenie nielen z dielne horského bufetu Šínweg.

Račiansky muzeálny spolok, ktorý si 17. decembra pripomenie už štvrté výročie od svojho vzniku, pomáha charitatívnou akciou a ponúka špeciálny kalendár v limitovanej edícii s reliéfnymi fotografiami, kúpou ktorého podporíte projekt Luskáčik pre nevidiacich. „Jedná sa o jedinečný kalendár s reliéfnymi fotografiami baletných póz. Každá strana kalendára má svoj QR kód, ktorý Vás postupne zasvätí do sveta baletu, ale postupne Vás prevedie dvanástimi baletnými pózami. Tiež Vás zoznámi s baletkami a baleťákmi, ktorí sú na fotografiách,“ uviedla Jana Maníková.

Boli ste na trhoch v sobotu? Našli ste sa na fotografiách šéfredaktora Račianskeho Večerníka?

V sobotu sa na Vianočných trhoch v Rači o vianočnú náladu starali aj Duo May: spev Simona Polakovičová a za klávesmi Adam Brutovský:

 

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne