7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Ferrero Česká rozširuje svoje portfólio v kategórii sušienok a predstavuje Nutella Biscuits

Najčítanejšie

Spoločnosť Ferrero Česká nadväzuje na úspešné uvedenie na zahraničných trhoch a na začiatku tohto roka predstavuje slovenským milovníkom značky Nutella® novinku od srdca – sušienky Nutella Biscuits. Chrumkavé sušienky s krémovým srdcom z nátierky Nutella® sú priam stvorené pre spoločné chvíle, ktoré tak budú ešte výnimočnejšie.

Značka Nutella® neustále hľadá nové spôsoby, ako si vychutnávať obľúbenú nátierku Nutella®. „Vypočuli sme priania spotrebiteľov, ktorí si chcú užiť nátierku Nutella® inak ako obvykle. A preto sme sa rozhodli vstúpiť so značkou Nutella® do novej kategórie sušienok. Dáta zo zahraničných trhov ukazujú, že toto rozhodnutie bolo správne. Veríme, že na Slovensku budú mať Nutella Biscuits rovnaký úspech ako na iných trhoch,“ uviedla Diana Housková, Group Brand Manager zo spoločnosti Ferrero Česká.

Dozlatista upečená chrumkavá sušienka je vyrobená z kvalitných surovín a je vytvarovaná tak, aby ukrývala bohaté krémové srdce z nátierky Nutella®. Balenie okrúhlych sušienok prináša vašim chuťovým bunkám všetko, čo máte na nátierke Nutella® tak radi. Jediné, čo potrebujete navyše, je vaša rodina a priatelia. Pretože Nutella Biscuits chutia najlepšie s tými, ktorí sú vášmu srdcu najbližší.

Ferrero Group je globálna spoločnosť v súkromnom vlastníctve rodiny Ferrero. Jej história sa začala písať v roku 1942 v severotalianskom meste Alba, kde si zakladateľ spoločnosti Pietro Ferrero počas druhej svetovej vojny otvoril malú cukráreň. Na výrobu lákavých a cenovo dostupných výrobkov začal používať lieskové oriešky z miestnych zdrojov.

Spoločnosť sa v priebehu rokov rozrástla a stala sa jedným z popredných výrobcov cukroviniek v Európe a zároveň jednou z najväčších na svete. K portfóliu spoločnosti patria vedúce značky na trhu ako Nutella®, Tic Tac, Ferrero Rocher, Kinder Surprise a Kinder Bueno.

Uvedenie sušienok Nutella Biscuits na trh bude podporené televíznym spotom, PR a v mieste predaja.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne