7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Grayling Slovakia posilňuje agentúrny tím o Mateja Kováča a Kristínu „Stellu“ Krištúfkovú

Najčítanejšie

Grayling Slovakia, lokálna pobočka jednej z najväčších globálnych komunikačno-konzultačných sieťových agentúr, posilnila a rozšírila svoj Public Relations a Public Affairs tím o skúsených konzultantov.

„Som rád, že môžeme slovenský tím podporiť prostredníctvom nových skúsených posíl. Som si istý, že do agentúry prinesú množstvo nových podnetov a nápadov, ktoré nám umožnia neustále zlepšovať servis a služby pre našich klientov,“ povedal Peter Fecko, Regionálny CEO pre strednú a východnú Európu v agentúre Grayling.

Ešte koncom roku 2022 nastúpil do slovenského Graylingu Matej Kováč, ktorý posilnil PA tím na pozícii Senior Public Affairs Consultant. V agentúre uplatní svoje bohaté 13-ročné skúsenosti z pôsobenia v politike, ako aj vo verejnom sektore.

Pred nástupom do agentúry Grayling pôsobil dva roky na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. Okrem toho realizoval viacero úspešných kampaní v oblasti public relations a vyše päť rokov pôsobil na pozícii hovorcu pre politické strany KDH a neskôr Most-Híd.

Vďaka týmto jedinečným skúsenostiam dokáže skĺbiť poznatky z oblastí public affairs a public relations a využiť ich v rámci projektov pre klientov.

V polovici januára 2023 získal novú posilu aj PR tím. Kristína „Stella“ Krištúfková má dlhodobé skúsenosti v oblasti PR a marketingu, pričom pôsobila na rôznych pozíciách a pracovala pre široké spektrum klientov.

Začínala v PR agentúre AMI Communications Slovakia, kde medzi jej klientov patrili spoločnosti z oblasti technológií, energetiky, zdravia, beauty priemyslu aj retailu. Za prácu v oblasti udržateľnosti pre klienta Metro Cash & Carry získala ocenenie Prokop 2019 v kategórii Business to Business. Z čisto PR prostredia sa Stella následne presunula do reklamného sveta a stala sa súčasťou tímu agentúry Slovák & Friends, kde sa okrem projektového manažmentu a tvorby PR stratégií posunula aj na pozíciu výkonnej riaditeľky.

Venovala sa klientom z oblasti potravinárstva, telekomunikácií, odpadového hospodárstva a viacerým projektom pre neziskový sektor, za ktoré získala aj niekoľko PR a reklamných ocenení v súťažiach Prokop a Zlatý klinec. V Graylingu pôsobí na pozícii PR konzultantky a komunikačnú podporu bude zabezpečovať primárne pre spoločnosť Visa.

„Stella a Matej prinášajú do bratislavského Graylingu bohaté skúsenosti v oblasti PR a PA. Obaja sú dlhoroční profesionáli vo svojej oblasti a veľmi rýchlo a aktívne sa zapojili do našich projektov, za čo sme veľmi radi,“ hovorí Anna Balíčková, Managing Director v agentúre Grayling pre Českú republiku a Slovensko.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne