14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

7 dní najväčších hitov, 7 dní najdlhšej hitparády v Rádiu Expres!

Najčítanejšie

Už po desiatykrát prinesie Rádio Expres špeciálnu hitparádu, ktorá každý rok prekoná vlastný rekord v počte odohraných hitov. Desiaty ročník najdlhšej rádiovej hitparády štartuje v sobotu 11.februára o 5:00. Expres zahrá 2023 hitov za 7 dní. Vyvrcholenie hitparády 2023 hitov je naplánované na piatok 17.februára medzi 13:00 a 17:00.

Veľké finále, ktoré je vždy najočakávanejšou a najsledovanejšou časťou hitparády, v minulosti uvádzali napríklad Miro Žbirka, Kuly, Julo Viršík alebo moderátori najpočúvanejšej rannej show Hemendex. Tento rok budú poslucháčov na ceste k prvému miestu sprevádzať Martin Nikodým a Miša Vrábová.

Hlasovanie na webe expres.sk sa už rozbehlo. Každý poslucháč, ktorý zahlasuje za svoje obľúbené hity, bude zaradený do žrebovania o špičkové bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Buds 3. Hlavnou výhrou je smart LED televízor LG.

Rádio Expres zaradí počas hitparády 2023 hitov do svojho vysielania aj mimoriadne rubriky a súťaže.

„Peťa, Djuro a Marek budú v Hemendexe striehnuť na pesničky, ktoré sa síce tvária nevinne, no pri tom obsahujú nadávku. Boli by ste prekvapení, koľko romantických hitov obsahuje neslušné slová. Matúš a Michaela zas budú v popoludňajšej šou telefonovať známym osobnostiam a rozoberať s nimi pesničky, ktoré vznikli v roku ich narodenia. Napríklad s Adelou Vinczeovou sa porozprávajú o hudbe z roku 1980 a s hercom Martinom Klinčúchom o hitoch z roku 2002. Simona Salátová a Joe Trendy, ktorí majú na Exprese šou Vzťahy s ručením obmedzeným, sa zamerajú na texty tých najväčších slovenských lovesongov. Na Valentína budú so svojím jedinečným humorom analyzovať, či slová pesničiek reálne fungujú v obyčajnom vzťahu bežného páru. Dozviete sa napríklad, ktoré chvíle s partnerom naozaj ľutujú, a to na rozdiel od Adama Ďuricu, ktorý neľutuje ani jedinú chvíľu so svojou partnerkou,“ hovorí šéfproducentka Rádia Expres Zuzana Tkáčová.

Hitparáda 2023 hitov je obľúbená hlavne kvôli hudobnej pestrosti. Opäť v nej zaznejú aj pesničky, ktoré by na Exprese nikto nečakal. Poslucháči nikdy nevedia, čo bude nasledovať a môžu sa tak tešiť na 2023 hudobných prekvapení za jeden týždeň.

Víťazi najdlhšej rádiovej hitparády Rádia Expres v predchádzajúcich ročníkoch:

• 2014 Metallica – Nothing Else Matters
• 2015 U2 – One
• 2016 Adele – Hello
• 2017 Alvaro Soler – Sofia
• 2018 Hej sokoly – IMT Smile a Ondrej Kandráč
• 2019 Lady Gaga – Shallow
• 2020 Queen – Bohemian Rhapsody
• 2021 Desmod a Majself – Kométa
• 2022 Queen – Bohemian Rhapsody
BAUER MEDIA SLOVAKIA zastupuje štyri úspešné rádiá – Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK. Ide o najsilnejšiu mediálnu audio skupinu na slovenskom trhu. Je súčasťou Bauer Media Group, ktorá tvorí obsah a poskytuje služby celosvetovo pre viac ako 200 miliónov čitateľov a poslucháčov. Spoločnosť Bauer, ktorá je rodinnou firmou už po 5 generácií, pôsobí v 14 krajinách a má približne 15 000 zamestnancov.

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne