5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Cez víkend prebehne veľký konkurz na redaktorov RTVS. Staňte sa súčasťou najobjektívnejšieho spravodajstva na Slovensku

Najčítanejšie

Spravodajstvo RTVS posilňuje tím redaktorov. Počas víkendu 18.-19. februára sa budú konať otvorené konkurzy v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach.

Máte výborný prehľad v aktuálnom spoločenskom dianí, mikrofonický hlas a výbornú znalosť slovenského jazyka? Rozhlas a televízia Slovenska hľadá nové redaktorské posily do spravodajského tímu a možno práve vy sa môžete stať novou tvárou najobjektívnejšieho spravodajstva na Slovensku.

RTVS posilňuje svoj redakčný tím pre rozhlasové aj televízne spravodajstvo so zameraním na rôzne oblasti – domáce dianie, život v regiónoch, zahraničie, kultúru a ekonomiku. Verejné konkurzy budú prebiehať počas víkendu 18.-19. februára v televíznych štúdiách RTVS v Bratislave (Mlynská dolina), v Banskej Bystrici (Profesora Sáru 1) a v Košiciach (Rastislavova 13) od 8.00 do 10.00 h.

Ak máte záujem o prácu v spravodajstve RTVS a spĺňate základné požiadavky na pozíciu redaktora/redaktorky stačí si so sebou priniesť štruktúrovaný životopis.

Požiadavky na redaktorku/redaktora spravodajstva RTVS:

• mikrofonický hlas bez výslovnostných chýb a bez akcentu či nárečia,
• znalosť spisovnej slovenčiny a štylistiky,
• všeobecný spoločenský prehľad,
• analytické znalosti a zručnosti a skúsenosti s prácou s otvorenými zdrojmi,
• VŠ vzdelanie v odbore žurnalistika, masmediálna komunikácia a pod. alebo SŠ vzdelanie s maturitou a redakčnou praxou aspoň 5 rokov,
• komunikačné zručnosti a reprezentatívne vystupovanie,
• schopnosť samostatne, rýchlo a flexibilne reagovať na zmeny alebo neplánované požiadavky,
• zodpovednosť, spoľahlivosť, profesionalita, kreativita a lojálnosť.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne