13.9 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

HONOR sa stal partnerom Guinnessových svetových rekordov, aby otestoval novú funkciu umelej inteligencie fotoaparátu

Najčítanejšie

Jedno z každoročne najočakávanejších technologických podujatí, MWC v Barcelone, sa už blíži. Svoje novinky tu predstaví mnoho značiek a chýbať nebude ani HONOR. Okrem skladacieho telefónu HONOR Magic VS, HONOR predstaví svoje vlajkové lode v kategórii mobilných telefónov HONOR Magic5 Series.

Značka HONOR sa tentokrát spojila s Guinnessovými svetovými rekordmi, predtým tiež známymi pod názvom Guinnessova kniha rekordov. Táto spolupráca vznikla za účelom otestovania úplne nového fotoaparátu pripravovanej novinky HONOR Magic5 Pro.

Nová vlajková loď rady Magic, ktorá sa predstaví už 27. februára počas MWC 2023 v Barcelone, zachytila basketbalového hráča a jeho nový pokus o prekonanie svetového rekordu.

Vychutnajte si tento moment zachytený na nasledujúcich fotografiách a pozrite sa, ako si so zachytením tohto momentu poradil HONOR Magic5 Pro.

Prvú fotografiu zachytila umelá inteligencia (AI) na HONOR Magic5 Pro, kde vidíme dokonale vykreslenú hĺbku tohto dôležitého momentu, pokusu o prekonanie rekordu.

Druhá fotografia zachytáva celé natáčanie a fotografovanie zo zákulisia. Tu vidíme, ako si HONOR Magic5 Pro poradil s automatickým zachytením toho najlepšieho momentu.

HONOR Magic5 Pro ako nová prémiová vlajková loď, opäť prináša inovácie vo fotografovaní na mobilný telefón. A toto je len malá ukážka toho, čo všetko dokáže.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne