12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

IKEA sťahuje z predaja viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD pre možné riziko udusenia

Najčítanejšie

IKEA vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD, aby ju prestali používať a kontaktovali IKEA so žiadosťou o vrátenie peňazí v plnej výške.

Bezpečnosť zákazníkov je pre IKEA najvyššou prioritou. Preto IKEA preventívne sťahuje z predaja viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD, ktorá môže predstavovať riziko udusenia.

IKEA využíva pri vývoji svojich výrobkov prísny program testovania a hodnotenia rizík, aby sa uistila, že výrobky spĺňajú všetky príslušné zákony a normy na trhoch, na ktorých sa predávajú.

Napriek tomu sa nám dostala do pozornosti informácia o tom, že na tejto hračke sa môžu uvoľniť drobné nity, ktoré predstavujú riziko udusenia, a to najmä pre menšie deti. Preto viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD sťahujeme z predaja.

Viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD je možné vrátiť v obchodnom dome IKEA, kde budú zákazníkom vrátené peniaze v plnej výške. Doklad o kúpe (pokladničný blok) nie je nutné predložiť.

Viac informácií nájdete na stránke www.IKEA.sk alebo kontaktujte bezplatnú linku IKEA na čísle 02/48 226 111. IKEA sa ospravedlňuje za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré môže toto stiahnutie z predaja spôsobiť.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne