5.4 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

SkyShowtime potvrdzuje dátum očakávanej premiéry nového napínavého seriálu A Town Called Malice

Najčítanejšie

Osemdielny seriál v hlavných úlohách s Jackom Rowanom a Tahirah Sharif bude s prvými troma epizódami k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 12. mája.

SkyShowtime dnes potvrdila dátum premiéry úplne nového napínavého kriminálneho seriálu A Town Called Malice. Tento búrlivý a vzrušujúci dramatický seriál sa objaví na SkyShowtime v piatok 12. mája, pričom prvé tri epizódy budú k dispozícii hneď po uvedení a nové epizódy osemdielnej série budú k dispozícii každý týždeň.

Dej A Town Called Malice sa odohráva v 80. rokoch v prostredí plážových klubov pod palmami na pobreží Costa del Sol. Seriál sleduje osudy rodiny Lordových, malých zlodejov z južného Londýna, ktorí z neho utečú do Španielska, aby ťažili z neočakávaného profitu – a unikli pozornosti polície, ktorá vyšetruje vysoko profilovú vraždu.

V hlavných úlohách sa predstavia Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton a Tahirah Sharif. Tento výbušný rodinný thriller vychádza z koprodukcie štúdií Vertigo Films, Rogue State a Sky Studios.

Alberta Lorda ako hlavu rodiny stvárnil Jason Flemyng (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels), Jack Rowan (Born to Kill) sa predstaví ako Gene Lord, Tahirah Sharif (The Haunting of Bly Manor) ako Cindy Carter, Geneova priateľka, a Martha Plimpton (Mass, The Good Wife) ako Mint Ma, ktorú sprevádzajú ďalší rodinní príslušníci – Dougray Scott (Ever After, Mission: Impossible 2) ako strýko Tony, Lex Shrapnel (Captain America) ako Leonard Lord, Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici) ako Kelly Lord, George Jaques (The Third Day: Autumn) ako Anthony Lord a Eliza Butterworth (The Last Kingdom) ako Carly Lordová.

Najmúdrejší, no prehliadaný najmladší syn Gene (Rowan) a jeho nebojácna snúbenica Cindy (Sharif) utekajú do Španielska, aby sa vyhli zatknutiu po tom, čo len o chlp prežili bitku gangov. Milenci sa však rýchlo zapletú s miestnym podsvetím a problémy začnú dvojicu prenasledovať ako deň za nocou.

Keď sa k nim na pobreží Costa del Sol pridajú ostatní členovia rodiny Lordových, rodina si uvedomí, že je to jedinečná príležitosť, ako začať znovu a získať späť svoju bývalú slávu – k veľkej nevôli Genea a Cindy, ktorí majú úplne odlišný plán. Pulzujúcim srdcom A Town Called Malice, ktorého hnacím motorom je hudba, je hudba 80. rokov.

Hlavným scenáristom je Nick Love (Bulletproof, The Sweeney), ktorého dopĺňajú Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake a Matt Evans. Hlavným režisérom je Jamie Donoughue a producentom seriálu je Andy Noble.

SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime v zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR. Služba ponúka sedemdňovú skúšobnú dobu.

SkyShowtime je nová veľká európska streamovacia služba prichádzajúca na viac ako 20 trhov zahrňujúcich 90 miliónov domácností. V súčasnosti je dostupná v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Česku, Dánsku, Fínsku, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Severnom Macedónsku, Nórsku, Holandsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, v Slovinsku, Španielsku a Švédsku.

SkyShowtime je spoločný podnik spoločností Comcast a Paramount Global, prináša tú najlepšiu zábavu, filmy a pôvodné seriály od ikonických značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock. SkyShowtime je taktiež domovom mnohých exkluzívnych lokálnych produkcií aj seriálov SkyShowtime Original.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne